Bestill e-bok

emoji
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

February 9, 2023

~ 2 min lesing

Hvordan lage en kompetanseaktivitet i AO læringsplattform?

Trenger vi LMS for arbeidstakere kan plukke tilfeldige kurs de synes virker morsomme og interessante?

AO læringsplattform er en avansert løsning for e-læring og kompetanseutvikling, og gir deg muligheten til å opprette og administrere kompetanseaktiviteter på en enkel og intuitiv måte. I denne videoen vil vi vise deg hvordan du kan opprette en kompetanseaktivitet i AO læringsplattform, fra å velge aktivitetstypen til å publisere aktiviteten for dine deltakere.

Først velger du ønsket aktivitetstype, for eksempel et fysisk kurs eller en strømming av en forelesning. Deretter legger du til innholdet for aktiviteten, for eksempel en video fra et tidligere kurs eller bilder fra en presentasjon. Du kan også legge til funksjoner som maks antall deltakere eller priser per deltaker.

Les også om hvordan selge kurs med AO

Når du har fullført innholdet, kan du publisere aktiviteten på læringsplattformen og invitere dine deltakere til å delta.

Så enkelt er det! Vi håper at denne videoen har hjulpet deg på vei til å opprette en kompetanseaktivitet i AO læringsplattform. Kjenner du ikke AO læringsplattform fra før? Kontakt oss på 92055411 eller post@alreadyon.com.

Jens Christian Bang

CEO at Already On

Siste innlegg