Medlemsregister gratis: hva skjuler seg bak dette begrepet

"Gratis" er kanskje ikke alltid det du tror.

Juvo Lansering

Appen som lar medlemmene kommunisere med hverandre anonymt.

4 grunner til å ikke velge Already On

Selskapet passer kanskje ikke for alle?

Already On er Vipps-partner

Vipps Faktura gjør dårlige betalere til gode betalere.

Gasellebedrift: kortsiktig tittel eller langsiktig mål?

Gasellebedrifter i Norge. Disruptiv innovasjon som en måte å holde seg på toppen

Hva er blockchain?

Se på Paul Walvik-Joynt i Nets og Jens Christian Bang i Already On snakker om: Hva er Blockchain? Hva er smarte kontrakter?


Already On på Gasellelisten 2016

For andre gang er AO på Dagens Næringslivs gaselleliste. Dette er en liste over Norges mest fremgangsrike bedrifter. Vi er selvsagt stolte.

Først mobil: mer oppdatert i dag enn noensinne

2011 ble den første versjonen av Yahoos tidligere utformingsarkitekt Luke Wroblewski, «Mobile first» utgitt, og i løpet av de siste årene har den blitt mer oppdatert på trender enn noen gang før. Den fulle tittelen oversatt er «Nettprodukter bør først utformes for mobiler». Den er en veiledning til handling i 2016 og sannsynligvis i årene fremover også.

Arrangementsapp-bibelen: hold deg oppdatert

Har du tid til å lese en bok på 88 sider for å holde deg oppdatert på de siste apptrendene? Kanskje ikke. Uansett så har vi gjort jobben for deg. Som fagfolk hjelper vi deg å holde styr på de siste trendene, slik at du som kunde kan ta gode avgjørelser.

Kvinner i IT-bransjen: trender i Norge og Ukraina 2016

Already On har hele sin utviklingsavdeling i Ukraina. Vår kvinneandel der er 30%, noe som er nesten det dobbelt av hva som er normalt i Ukraina og fire prosent over gjennomsnittet i Norge. Vi har målt utdanningsnivå, tekniske og ikke-tekniske oppgaver og sosiale aspekter bland våre kvinnelige medarbeidere. Statistikken gir et innblikk i kvinners rolle i IT-bransjen utenfor Norges grenser. Vi har også intervjuet Diana Tokar som jobber med applikasjonstesting om hvordan hun opplever å arbeide i Europas raskest voksende IT-industri.

<<  1 [23 4 5 6  >>