Already On lanserer nytt nettsted for Oda-Nettverk 8. mars

Oda-Nettverks nye nettsted åpnes på selveste kvinnedagen. Les og se nettstedet her.

Choo-funksjon: Min Side, medlemsregister

Choo er et medlemsregister som åpner for store muligheter til å lage Min side for hvert enkelt medlem. Funksjonene skreddersys etter behovene til den enkelte organisasjon. Se skjermbilder og nærmere funksjonsbeskrivelser på bloggen.

Choo-funksjon: Reskontro

De nye faktura og reskontrofunksjonene i Choo forenkler og effektiviserer prosessene for organisasjonene. Se skjermbildene av brukervennlig reskontro her.

CEMAsys: En webapplikasjon for alle bedrifter og organisasjoner som er opptatt av miljøet
Already On har utviklet miljøsystemet CEMAsys for CO2focus. Systemet håndterer innhenting, registrering, beregning og rapportering av forbruksdata og energiforbruk. Se skjermbilder og beskrivelse her.
Juks med medlemsregisteret

SOS Rasisme er dømt til å betale 10 millioner. Kunne et bedre medlemsregister hjulpet SOS Rasisme? Les vår kommentar her.

Dette var en av kommentarene etter Already Ons CHOO-seminar i Stockholm 25. oktober. Les mer om seminaret og se bildene her.

CHOO medlemssystem for Skatterevisorenes forening

Already On har startet spesifiseringen av CHOO Medlem for Skatterevisorenes forening. Dette blir et medlemssystem som skal brukes av medlemmer, tillitsmenn og administrasjonen. CHOO vil gjøre arbeidet og kommunikasjonen i foreningen sikrere og enklere. Les mer her.

CHOO: Sverigepremiär den 25. oktober

Medlemssystemet CHOO har fått mye oppmerksomhet av organisasjonsbransjen. Nå skal systemet vises hos vår CHOO-partner Pixpro i Stockholm. Les mer her.

Veiledningsmøte hos Datatilsynet

Medlemsinformasjon i en arbeidstakerorganisasjon kan anses som sensitivt. Vi har sammen med Akademikerforbundet vært i veiledningsmøte hos Datatilsynet for sikre oss at vi har tatt hensyn til viktige sikkerhetsaspekter. Les om hva vi gikk gjennom på møtet her.

Already Ons Emilie Lindqvist holdt et spennende foredrag om ergonomi i nettapplikasjoner. Se hele foredraget her!

<<  1 2 3 4 5 [67 8 9  >>