Delegasjon fra Already On til J and Beyond 2012

18. mai starter J and Beyond for tredje gang. J and Beyond er Joomlas verdenskongressen der de mest sentrale Joomla-utviklerne i verden møtes. Already On stiller i år med en delegasjon med fire personer. Les mer om kongressen her.

Flere ansatt i Ukraina

Utviklingsselskapet vårt i Sumy i Ukraina har ansatt flere flinke folk.

Already On lanserer nytt nettsted for Oda-Nettverk 8. mars

Oda-Nettverks nye nettsted åpnes på selveste kvinnedagen. Les og se nettstedet her.

Choo-funksjon: Min Side, medlemsregister

Choo er et medlemsregister som åpner for store muligheter til å lage Min side for hvert enkelt medlem. Funksjonene skreddersys etter behovene til den enkelte organisasjon. Se skjermbilder og nærmere funksjonsbeskrivelser på bloggen.

Choo-funksjon: Reskontro

De nye faktura og reskontrofunksjonene i Choo forenkler og effektiviserer prosessene for organisasjonene. Se skjermbildene av brukervennlig reskontro her.

CEMAsys: En webapplikasjon for alle bedrifter og organisasjoner som er opptatt av miljøet
Already On har utviklet miljøsystemet CEMAsys for CO2focus. Systemet håndterer innhenting, registrering, beregning og rapportering av forbruksdata og energiforbruk. Se skjermbilder og beskrivelse her.
Juks med medlemsregisteret

SOS Rasisme er dømt til å betale 10 millioner. Kunne et bedre medlemsregister hjulpet SOS Rasisme? Les vår kommentar her.

Dette var en av kommentarene etter Already Ons CHOO-seminar i Stockholm 25. oktober. Les mer om seminaret og se bildene her.

CHOO medlemssystem for Skatterevisorenes forening

Already On har startet spesifiseringen av CHOO Medlem for Skatterevisorenes forening. Dette blir et medlemssystem som skal brukes av medlemmer, tillitsmenn og administrasjonen. CHOO vil gjøre arbeidet og kommunikasjonen i foreningen sikrere og enklere. Les mer her.

CHOO: Sverigepremiär den 25. oktober

Medlemssystemet CHOO har fått mye oppmerksomhet av organisasjonsbransjen. Nå skal systemet vises hos vår CHOO-partner Pixpro i Stockholm. Les mer her.

<<  1 2 3 4 5 [67 8 9  >>