Hele verdens klima
i nettskyen

tablet
cema logo
picture

Kundeansvarlig

Jens Christian Bang

phone

920 55 411

Kunde

CEMAsys.com

Bransje

Energiforvaltning

Formål

Klimaregnskap

Kunde siden

2012

Utfordringen

CEMAsys ga oss utfordringen med å bygge en SaaS plattform, for å kunne innhente og behandle data på en måte som tar hensyn til alle typer krav til bærekraftsmålinger- og rapportering. 
Løsningen endte opp med å bli en plattform som rommer et bredt spekter av funksjoner. Kundene kan for eksempel måle sitt karbonavtrykk og beregne sin klimakompensasjon. Internasjonale miljøsertifiseringer er lagt inn, og gjør det mulig å forholde seg til standarden for underleverandører. - Kort sagt et verktøy for å engasjere seg i klimaregnskap. 

Løsningen

Plattformen til CEMAsys har greid kunststykket å sammenstille en bredspektrert behovsspesifikasjon under én eneste paraply. Kriteriene som ligger til grunn skal tilfredsstille 3 grunnleggende krav: 

Skalerbar

Løsningen er bygd på moduler, som enkelt tilpasses behovet til hver enkelt bedrift. Man kan for eksempel begynne med en modul, og bygge videre etter hvert som oppgavene vokser med bedriften.

cemasys pic 2

Etter som CEMAsys har hatt enorm suksess med plattformen i det nordiske markedet, holder vi samarbeidet gående. Vi jobber kontinuerlig med skalering,

cema screen

Fleksibel

Ikke noe krøll når behovet oppstår for å integrere nye moduler eller oppdatere de eksisterende modulene som finnes.

quote mark

En Corporate Social Responsibility skylønsing, valgt av bedrifter på Forbes Global 2000-liste

Driftsvennlig

CEMAsys sine hårete mål om å alltid tilby så eksakte tall som mulig, stiller store krav til systemets oppetid. For deres kunder er det stor verdi i å ha et system alltid er oppe og som hele tiden oppgir de nyeste dataene.

laptop

I dag rommer plattformen:

Already Ons leveranse

Tech-pakken

Lønnsomt samarbeid

Etter som CEMAsys har hatt enorm suksess med plattformen i det nordiske markedet, holder vi samarbeidet gående. Vi jobber kontinuerlig med skalering.

250+

større bedrifter bruker systemet til rapportering av data

2M+

opplysninger om miljø- og bærekraft

20

ulike spesialtilpassede verktøy for rapportering

Andre caser

picture
picture

Automatisert drift - ga rom for flere ansatte.

Vis meg
arrow