Bestill e-bok

emoji
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

CiS Competance Hub

Systematiser og effektiviser kompetanseutviklingen i din organisasjon ved å samle alle kompetanseapplikasjoner og aktiviteter i en portal.

Er du effektiv i gjennomføring av kompetanseheving og opplæringsaktivitetene til din organisasjon? Er det enkelt for den ansatte?

«Human Capital» er en de viktigste eiendelene i enhver organisasjon. Digitalisering, nye forretningsmodeller og grønt skiftet fører til stadig hyppigere omstilling i virksomhetene. Hvordan organiserer og bygger du kompetanse i din bedrift? CiS Kompetansehub en SaaS-applikasjon som samler og deler kurs, e-læring, videoer, podcaster og dokumenter. Ansatte og kunder får tilgang til riktig kompetanse med noen få klikk.

Integrasjon API kurspåmeldingssystem portal kurs

Invitasjon, påmelding, betaling, gjennomføring og personlig historikk er bare begynnelsen. Her er hovedfunksjonene:

quote symbol

Integrer med dine eksisterende systemer

Velg de beste løsningene innen CRM, LMS og IAM fra skyen og knyt dem sammen med CiS Competence Hub. Åpne API-er og Single Sign-On (SSO) gir verdi til brukerne gjennom enkelhet og brukervennelighet. I modellen over ser du hovedfunkjonene i CiS og eksempler på hva som kan integreres. CiS har også en rekke ferdige integrasjoner som er med på å gjøre tjenesten enda bedre. Eksempler på dette er Google Maps, BankID, Vimeo Streaming, SMS gateway og e-postgateway.

note

Ferdige integrasjoner

Bruk funksjoner fra andre applikasjoner og tjenester gjennom de ferdige integrasjonene i CiS.

Har du allerede tilgangsstyring for brukerne gjennom Azure AD (Active Directory) eller et IAM (Identity Access Management)? CiS støtter SSO slik at brukerne ikke blir plaget med flere innlogginger og enda flere passord.

note

Single sign-on

La brukerne dine blir logget inn automatisk fra et annet system du har fra før.

Har du allerede en webportal, en markedsplass eller et intranett du ønsker å bruke til å publisere kurs og kompetanseaktiviteter? Med CiS' åpne API kan webutvikleren din selv koble seg til CiS og hente ut kursinformasjon.

note

Public API

Del kursinformasjon fra CiS til andre nettsteder gjennom vårt åpne API.

Norges Sykepleierforbund kurser 120 000 sykepleiere med CiS

For Norges Sykepleierforbund, med kontorer i alle landets fylker, 36 ulike faggrupper og hele 100 kursadministratorer var det viktig med et system som kunne håndtere organisasjonens krav til tilhørighet og tilgangsstyring. Samtidig var det ønskelig gjøre hverdagen til de ansatte lettere ved å forenkle arbeidsoppgavene.

Norsk Skykepeierforbund kurssystem kurspåmelding

Muligheter med CiS

Påmelding i mobilt gjrensesnitt - påmeldingssystem portal

Tilby kurs til ansatte

Er de ansatte virksomhetens viktigste ressurs? Kunnskapen til ansatte blir stadig viktigere. CiS har en kompetanseportal som viser en oversikt over kurs, e-læring, podcaster, videoer og dokumenter. La de ansatte melde seg på kursene de trenger. Ansatte logges inn automatisk gjennom integrasjonen med ditt brukersystem (AD, IAM,HR-system) og CiS

Konferanse for kunder - påmeldingssystem med fakturering

Tilby kurs til kunder

Krever dine produkter og tjenester kompetanse hos kundene? Eller lever du av kursvirksomhet? CiS er en ideell portal for å tilby kurs og opplæring. Send ut invitasjoner til kundene dine og la dem melde seg på. Integrer CiS med ditt CRM-system eller bruk CRM-delen som finnes i CiS.

Administrasjon av påmeldte deltakere i CiS påmeldingssystem

Følge med på kompetanseutviklingen

Vil du at kunder og ansatte kan se hvilken kompetanse de har? Portalen i CiS gir oversikt over hvilke kurs de har deltatt på. Deltakerne har også tilgang til dokumenter, presentasjoner og videoer fra kurs de har deltatt på. Kursbevis, diplomer og sertifiseringer kan automatisk genereres for hvert enkelt kurs.

Ta betalt for kursaktiviteten

Fakturerer du for kurs? I CiS kan aktiviteten automatisk faktureres ved påmelding. Deltakerne kan la arbeidsgiver betale eller betale selv. Du kan gi rabatter som early bird, kupongrabatter og medlemsrabatter. Fakturaene går ut som EHF, Vipps, eFaktura eller papir fra trykkeri. Reskontro gjøres automatisk gjennom integrasjon med din bank. Fakturainformasjon deles løpende med ditt økonomissystem gjennom en integrasjon.

Fakturering med Vipps, EHF, eFaktura og trykk og utsending

Gjennomfør kurs og konferanser online

Forventer dine deltakere at kurs og konferanser også skal være online? Med CiS Competence Hub kan konferansen gjennomføres som en interaktiv og profesjonell live-sending. Aktiviteten strømmes til tusenvis av deltakere gjennom portalen. Du bestemmer selv om sendingen skal være åpen for alle eller bare for utvalgte personer.