Unified Partner Portal

​​Trenger du 50, 100 eller

1000 webportaler for dine forhandlere eller partnere? Om noe av innholdet skal styres sentralt og noe fra hver forhandler passer UPP for din virksomhet.

Hvem passer UPP for?

Forhandlere, partnere og avdelinger

Sammenslutninger, grupperinger og allianser av virksomheter som trenger egne individuelle webportaler vil ha nytte av UPP. Det samme gjelder også lokalavdelinger eller servicenettverk.

Eksempler på hvem UPP passer for er kjeder, forhandlernettverk, franchisetakere, agenter, kommisjonærer og kundeportaler. Dette kan være bilforhandlere, VVS-kjeder, restaurant-franchisetakere, salgsagenter eller håndverkerallianser.

 

UPP kan også brukes for virksomheter som vil tilby hver kunde eller partner en egen informasjonsportal.

NY WEB

Sentral administrator kan opprette nettsteder for forhandlerne med noen få klikk.

SENTRALT INNHOLD

Sentralt innhold som produktkataloger, e-handelssystemer og andre webapplikasjoner kan publiseres ut til alle forhandlerportalene.

DESIGN

Forhandlerne kan tilpasse eget design på websidene slik at alle har sin egen identitet med logo, farger og fonter.

LOKAL REDAKTØR

For hver enkelt partner kan redigere og publisere eget innhold. Eget innhold kan være: Om oss, kontaktinfo, presentasjon av ansatte og blogger.

Bestill gratis demo

UPP Multisite
Hva er UPP Multisite?

Systemhus i Mestergruppen Bolig tilbyr webportaler til 150 partnere

- I vår B2B2C business har vi med UPP Multisite fått en effektiv informasjonskanal fra oss til forhandlerne til forbrukerne.

Birgitte Andersen

Markedssjef Systemhus

AmazonWebservices_Logo.svg_.png

Unified Partner Portal driftes på Amazon Web Services, en av verdens største og mest avanserte nettskyplattformer. Tjenestene er fysisk plassert i EU for å i imøtekomme reglene for GDPR.

I UPP bruker vi Froala WYSIWYG editor som gjør at web-redaktører kan skrive og jobbe med innhold direkte på websidene, uten å måtte logge seg inn i noen administrator. Bilder kan redigeres og det kan legges på filtre direkte i Froala.

Selskapet
Om oss
Blogg
Kontakt oss
Org.nr.: 990 958 971
Kontakt oss
logo-vopps.png
icon-fb.png
icon-tw.png
icon-insta.png