• Teaser
  • Already On

    Kompetanse og engasjement

We power your community

Already On´s misjon er å bygge digitale løsninger for ditt kundesammfunn. Vi leverer produktene; Choo CRM, Choo Medlemssystem og Juvo. I tillegg leverer vi kundespesifike forrettningsapplikasjoner.

Already On er norskeid og har historie tilbake til 1995. Selskapet ble etablert i 2006 av stifterne av webutviklingsselskapet Proffnett as, et selskap som senere ble innfusjonert i Computerland Norge AS. 

Siden Already On ble stiftet, har vi jobbet med de siste forretningsidealene for IT-leveranser, nemlig tjenesteproduksjon utenfor Norge, aktiv bruk av åpen kildekode og utnyttelse av nettskyen.

I dag har vi over 60 konsulenter innen utvikling, drift, design og prosjektledelse i Ukraina. Dette er konsulenter som jobber med oss her i Norge, og som drifter våre nettskytjenester som fysisk befinner seg i Norge. Denne forretningsformen gjør oss svært fleksible og konkurransedyktige i alle våre leveranser. Vi elsker ny teknologi og jobber helst med åpen kildekode-plattformer som Node.js, Elastic Search og React Native.

 

Jens Christian

Kontakt

Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål om hvordan vi jobber eller om våre produkter.

Already On As

Ullern allé 6
0381 Oslo

Telefon: +47 21 42 06 00

E-mail: post(krøllalfa)alreadyon.com
Organisasjonsnummer: 990 958 971

Send oss en e-post >>

Våre produkter:
choocrm

Choo CRM - Community Relationship Management

chooiskyen
Choo i Skyen - Medlemsregister

 

juvo alreadyon
Juvo - Mobil app
Registrer for demo
Meldingen er sent