Søk
  • Jens Christian Bang

DELEGASJON FRA ALREADY ON TIL J AND BEYOND 201218. mai starter J and Beyond for tredje gang. J and Beyond er Joomlas verdenskongressen der de mest sentrale Joomla-utviklerne i verden møtes. Nytt av året er Joomla versjon 2.5 som ble lansert i februar. Noen av de spennende foredragene er «Joomla 3.0 UX», «Metro App Development with HTML5 and JavaScript», «The power of ZOO» og «Joomla! websites on Mobile Devices» Already On stiller i år med en delegasjon med fire personer, to fra Ukraina og to fra Norge. Vår egen Emilie Lindqvist har fått en sesjon første dag som heter «The process of making userfriendly web applications».. Foredraget til Emilie skal holdes i den største salen så vi regner med at det kommer mange for å høre. Som vanlig har J and Beyond sin egen Oscar utdeling som heter Joomla Open Source Creative and Artistic Recognition forkortet til J.O.S.C.A.R. Her er kategoriene for J.O.S.C.A.R.: Joomla Extensions and Services

• Free Add-ons • Commercial Add-ons (excluding templates) • Template Systems • Joomla-specifc Services

Web Sites built with Joomla

• Corporate sector • Non-corporate/non-profit • eCommerce • Mobile Joomla People

• Github Junkie (core contributions) • Communications Junkie • Bug Junkie

Jury Awards

• Person of the Year • Innovation of the Year Vi skal også presentere siste versjon av Choo Medlem under sesjonen «J and Beyond Lightning Talks».

Se hele programmet her: http://jandbeyond.org/programme/programme.html


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

IBM

Selskapet
Om oss
Blogg
Kontakt oss
Org.nr.: 990 958 971
Kontakt oss
logo-vopps.png
icon-fb.png
icon-tw.png
icon-insta.png