Søk
  • Jens Christian Bang

BRUKERVENNLIGHET DOMINERTE J AND BEYOND 2012I begynnelsen av mai fant den tredje J and Beyond verdenskonferansen sted i Bad Nauheim, Tyskland. I år deltok over 220 personer fra 40 land, og blant disse var en stor del av lederne fra Open Source Matters (OSM) som administrerer utviklingen av Joomla. Andre deltakere som kan nevnes, er representanter fra de største Joomla extensions-utviklingsselskapene, med-gründer av Joomla Brian Teeman, tidligere OSM president Ryan Ozimek, kjente Joomla-bloggere som norske Joomlablogger Kristoffer Sandven, i tillegg til mange andre verdenskjente Joomla-ressurser.

Som vanlig var det flere keynotes med påfølgende fem parallelle sesjoner.

Noen av de mest interessante temaene i år var:

• Joomla 3.0 og forbedringer i brukergrensesnitt • Twitter Bootstrap og beslutningen om å inkludere Bootstrap i Joomla 3.0 • Joomla for mobil – andelen mobile enheter som besøker nettsteder er raskt økende •Søkemotoroptimalisering (SEO) for økt trafikk og konvertering, som innebærer at besøkende på et nettsted legger igjen informasjon om seg selv •Brukervennlig som nå betegnes som UX for User eXperience

Already On gjorde seg bemerket i år igjen. Emilie Lindqvist satt i J!OSCAR-juryen for å nominere personer og selskaper til prisutdelingen og holdt foredraget «The process of making userfriendly web applications». I tillegg ble nyheter i medlemssystemet Choo presentert i Lightning Talks-sesjonen.

#Joomla

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

IBM

Selskapet
Om oss
Blogg
Kontakt oss
Org.nr.: 990 958 971
Kontakt oss
logo-vopps.png
icon-fb.png
icon-tw.png
icon-insta.png