Søk
  • Jens Christian Bang

VI DELTAR PÅ USABILITY WEEK 2012Tidligere har Already On deltatt på J and Beyond, der vi har bidratt med egne foredrag og deltagelse i komiteen som velger de beste aktørene og produktene i Joomla-miljøet. Usability week er en fagkonferanse for brukeropplevelse, der vi skal følge heldagsseminarer innenfor ulike særområder.

Foreleserne er analytikere, forfattere, Ph.D-er og usability-konsulenter med erfaring fra bedrifter som Apple og eBay.

Dagsseminarene vi skal delta på er:

Application Usability 1: Page-Level Building Blocks for Feature Design Application Usability 2: Workflow Design The Human Mind and Usability: How Your Customers Think User Experience Basic Training Mobile Application Usability for Touchscreen Phones and Tablets Designing Complex Applications and Websites

Ved å delta på denne konferansen vil vi få enda bedre kompetanse på brukeropplevelse og design, noe som vi vil bruke videre i alle utviklingsprosjektene våre. I alle prosjekter fokuserer vi på at systemet skal være enkelt å forstå, det skal løse oppgaver på en effektiv måte med så få museklikk som mulig, og det skal være behagelig å bruke. Når vi har vært på disse dagsseminarene i Las Vegas, er vi sikre på at vi skal kunne tilby kundene våre enda bedre brukeropplevelser og enda mer brukervennlige systemer. Vi i Already On ser virkelig frem til Usability Week og til å få inspirasjon og ny kunnskap som skal komme alle våre kunder til gode. Jo mer vi lærer, jo bedre blir vi.

Sjekk ut hele programmet på http://www.nngroup.com/events/las_vegas/

#Choo #Design #Utvikling

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Selskapet
Om oss
Blogg
Kontakt oss
Org.nr.: 990 958 971
Kontakt oss
logo-vopps.png
icon-fb.png
icon-tw.png
icon-insta.png