Søk
  • Jens Christian Bang

ALREADY ON MED SESJONER OM BRUKEROPPLEVELSE OG PROSJEKTMETODIKK PÅ J AND BEYOND 2013Våre foredrag er Human mind and usability & How to evaluate user experience og Agile Engineering Practices.

J and Beyond er en verdenskongress der de mest sentrale personene bak publiseringssystemet Joomla møtes. I år er JAB i Amsterdam fra 31. mai til 2. juni. Emilie Lindqvist og Jens Christian Bang skal holde en felles sesjon som omhandler hvordan man vurderer og tester brukeropplevelsen og hvilke mekanismer i brukergrensesnittet som får hjernen vår til å reagere.

Already Ons utviklingsleder Oleg Nesterov vil i en egen sesjon presentere et sett av tilnærminger som vi implementerer i vår organisasjon for å levere prosjekter på en profesjonell måte. Foredraget heter «Agile Engineering Practices». Joomla-grunnlegger

Brian Teeman har skrevet at han personlig ser frem til våre sesjoner og vi føler oss beæret :)

Programmet kan du se her.


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

IBM

Selskapet
Om oss
Blogg
Kontakt oss
Org.nr.: 990 958 971
Kontakt oss
logo-vopps.png
icon-fb.png
icon-tw.png
icon-insta.png