Søk
  • Jens Christian Bang

MEDLEMSREGISTER FOR POLITISKE PARTIER: VENSTRE VALGTE CHOO


I 2012 inngikk det politiske partiet Venstre en avtale med Already On om leveranse av medlemsregisteret Choo. La oss se litt på prosessen:

Spesifikasjonsfasen

Noe som gjelder alle som vi leverer medlemsregister til og som ikke bare gjelder medlemsregister for et politisk parti, er at vi må ha en spesifikasjonsfase. Dette hjelper oss å definere hvordan systemet skal se ut, hvilke funksjoner som er viktigst og forventningene til både kunde og utviklingsteamet. Identifisere hovedtrekkene til et medlemsregister for et politisk parti.

Hvem vil bli hovedbrukeren?

Choo skal brukes til å administrere medlemmer for Venstre, Unge Venstre, Venstrekvinnelag og liberale studenter. Medlemmene vil være organisert etter fylkeslag, kommunelag, ulike utvalg og komiteer.

De viktigste funksjonene i produktet

Medlemsregisteret vil beregne og fakturere kontingent med e-faktura, e-postutsending av fakturaer og papirutsending. Choo Kurs og konferanse vil bli tatt i bruk for å arrangere aktiviteter både for medlemmer og for de som innehar verv eller andre roller i partiet. Venstre ønsket et medlemssystem som kan knytte medlemmene nærmere til partiet. Choo har to sentrale funksjoner som bidrar til dette, kalt «Min side» og «Kurs og konferanse». Gjennom «Min side» tilfører systemet medlemmene en verdi, ved at medlemmene selv kan melde seg på kurs og arrangementer, oppdatere sine egne fagområder og endre egen profil. Gjennom «Kurs og konferanse» kan medlemmene få raskere tilbakemeldinger om plassbekreftelser og ventelister, noe som vil gjøre administrasjonen av aktivitetene mindre arbeidskrevende.

Tilbakemelding fra Venstre

«Vi har valgt Choo fordi systemet innehar en unik brukervennlighet for medlemmer og administrasjon i tillegg til den nødvendige fleksibiliteten for å tilpasse seg vår struktur og våre funksjonskrav.», Thomas Havro Hansen, kommunikasjonsrådgiver i Venstre «Det viktigste med det nye systemet er verdien det gir medlemmene. Gjennom ’Min side’ får vi enn tettere tilknytning til medlemmene våre og medlemmene kan i større grad involveres.», Kjartan Almenning, organisasjonsrådgiver i Venstre

Levering av produktet og opplæring


Lørdag 25. mai 2013 var det opplæringssesjon i bruk av Choo for lokale ledere i Venstre. Medlemssystemet Choo er utviklet for å kunne gi tilgang for mange ulike brukergrupper med ulike rettigheter til medlemsmasse og funksjoner. Lokale ledere skal ha tilgang til all informasjon om medlemmene i sitt lokallag. På denne måten får lederne et verktøy for holde oversikt over sine medlemmer, gjøre søk og filtreringer av medlemmene, uttrekk av rapporter med navn, adresser, verv og betalingsstatuser og ikke minst muligheten til å sende meldinger til alle eller filtrerte uttrekk av medlemsmassen. I

løpet av gjennomgangen mottok vi mange positive tilbakemeldinger om brukervennligheten og at de gledet seg til å bruke systemet. Blant de fremmøtte var flere kjente Venstre-politikere som Trine Skrei Grande, Ola Elvestuen og Odd Einar Dørum. Med slike tilbakemeldinger og med et slikt publikum er det gøy med Choo-opplæring, selv på en lørdag :)

Å jobbe med å lage et medlemsregister for et politisk parti var veldig spennende for oss. Vi er også glad for å kunne skape et produkt som passer for enhver type organisasjon og at vi kan tilpasse medlemssystemet til akkurat ditt behov.

#Choo #Medlemsregisterforpolitiskparti #Norge #politiskparti #Referanse

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

IBM

Selskapet
Om oss
Blogg
Kontakt oss
Org.nr.: 990 958 971
Kontakt oss
logo-vopps.png
icon-fb.png
icon-tw.png
icon-insta.png