Søk
  • Jens Christian Bang

NYTT MEDLEMSREGISTER (MEDLEMSSYSTEM) TIL GRAFILLGrafill har inngått avtale med Already On om kjøp og implementering av medlemssystemet Choo for håndtering av medlemmer, kontingent, Min side og konferanser.

«Vi har gjennom flere år benyttet et Filemakerbasert medlemssystem som basis for medlemshåndtering. Utfordringene har vært at vi har bruke ulike systemer for medlemsregister, fakturering, Min side og konferansepåmelding. Dette har ført til mye ekstraarbeid og mange funksjonelle begrensinger.

Teknologivalget er basert på våre krav til brukervennlighet, samlet funksjonalitet og at spesialutviklede applikasjoner kan plugges inn etter hver. Vi har store forventninger til at Choo vil effektivisere våre rutiner for medlemsadministrasjon, kommunikasjonen med medlemmer, kontingentfakturering, konferanseadministrasjon og juryering av grafisk arbeid.», sier Vigdis Skogli, Økonomi og administrasjonssjef.

«Already On har gjennom flere år utviklet Choo med mål om å være markedets mest brukervennlige medlemssystem. Vi jobber kontinuerlig med å implementere de siste trender inne brukeropplevelse. Vi gleder oss til å se hvordan Grafill kan benytte Choo for å nå sine målsetninger», sier CEO Jens Christian Bang i Already On.

Om Grafill

Grafill er en interesseorganisasjon for alle som arbeider eller utdanner seg innen visuell kommunikasjon. Organisasjonen samler rundt 1 300 fagfolk og studenter innen områdene grafisk design, illustrasjon, animasjonsdesign, tegneserieskaping og interaktiv design.

Bok om valg av medlemssystem/medlemsregister

Mange organisasjoner i har den siste tiden bestilt gratisboken «Ti trinn for valg av riktig medlemssystem», som har hjulpet dem med hvordan de skal definere sine egne behov og hvilke krav de skal stille til brukeropplevelsen. Boken kan bestilles her.

Les mer om Choo her.

#Medlemsregisterforinteresseorganisasjon #Medlemssystem

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

IBM

Selskapet
Om oss
Blogg
Kontakt oss
Org.nr.: 990 958 971
Kontakt oss
logo-vopps.png
icon-fb.png
icon-tw.png
icon-insta.png