Søk
  • Jens Christian Bang

INSPIRASJONSDAGEN 2014 FULLBOOKET I LØPET AV EN DAG


Oda-Nettverk er et nettverk for kvinner i norsk IKT-bransje. De er til for å gi IKT-kvinner et fora for nettverksbygging, sparring, inspirasjon og faglig påfyll. I år arrangeres Inspirasjonsdagen på Folketeateret for å få plass til flere deltagere enn i fjor.

Påmeldingen startet i dag morges og nå på kvelden, noen timer senere, i skrivende stund, er arrangementet fullbooket. Da jeg startet så skrive var det tre plasser igjen, nå er det 0 plasser igjen og 6 på venteliste :)


Nettstedet til Oda Nettverk inneholder webportal, medlemssystem og påmeldingssystem. Hele systemet med designet og utviklet av Already On.

Vi ønsker Oda Nettverk lykke til Inspirasjonsdagen 2014!

http://odanettverk.no/


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

IBM

Selskapet
Om oss
Blogg
Kontakt oss
Org.nr.: 990 958 971
Kontakt oss
logo-vopps.png
icon-fb.png
icon-tw.png
icon-insta.png