Søk
  • Jens Christian Bang

BEDRIFTSFORBUNDET HAR VALGT WEBPORTAL OG «MIN SIDE» FRA ALREADY ON


Bedriftsforbundet er en medlemsorganisasjon for små og mellomstore bedrifter med formål om å gjøre det enklere å drive bedrift. Dette både gjennom praktisk veiledning og gjennom politisk påvirkning. Forbundet har over 4000 bedriftsmedlemmer.

Already On har gjennomført flere arbeidsmøter for å definere utviklingsprosjektet, dette kaller vi spesifikasjonsfasen. I spesifikasjonsfasen ble det jobbet med målgrupper, budskap, definering av innhold og funksjoner, wireframes og rammedesign.

Se videoen der Bedriftsforbundet selv forteller hvordan det gikk til.0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

IBM

Selskapet
Om oss
Blogg
Kontakt oss
Org.nr.: 990 958 971
Kontakt oss
logo-vopps.png
icon-fb.png
icon-tw.png
icon-insta.png