Søk
  • Jens Christian Bang

Norges Fibromyalgi Forbund valgte vårt medlemsregister for pasient og pårørendeforening


Norges Fibromyalgi Forbund skal få nytt medlemssystem. Med Choo får de «Min side» for både medlemmer og lokallagsledere. Dette vil blant annet gjøre kommunikasjonen mellom sekretariat og lokallag svært mye enklere, og ikke minst den viktige kontakten med medlemmene vil bli tettere.

CHOO ER SVÆRT GODT EGNET SOM MEDLEMSSYSTEM FOR PASIENTORGANISASJONER

Choo finnes i en egen "Health edittion" som passer for pasientorganisasjoner og pårørendeorganisasjoner. Choo "Health edition" kommer med ferdige funksjoner for blant annet donasjoner, likepersoner og familiemedlemsskap. Fibromyalgiforbundet får et helt nytt medlemssystem med «Min side» for medlemmer og lokallagsledere. «Min side«» er en funksjon som forenkler hverdagen for både ansatte, tillitsvalgte og lokallagene.

Fibromyalgiforbundet valgte Choo fordi de nå ønsker å gjøre store endringer med å bedre kommunikasjonen med medlemmene, øke aktiviteten hos medlemmene, og å hjelpe lokallagslederne til å gjøre en bedre jobb.

HVEM ER NORGES FIBROMYALGI FORBUND?

Norges Fibromyalgi Forbund er en pasientorganisasjon for alle med fibromyalgi. Forbundets formål er å arbeide for å bedre situasjonen for alle som lider av fibromyalgi, og å gjøre sykdommen kjent, forstått og akseptert. I tillegg arbeider forbundet også aktivt for å støtte forskning om fibromyalgi. Medlemmene kan gjennom lokal- og fylkeslagene nyte godt av tilbud som opplysningsmøter, kurs og likepersonstjeneste, det vil si tilbud om samtale med andre som har samme lidelse. Forbundet har 17 fylkeslag og 20 lokallag, så det er et vidt forgrenet nettverk som nå får økte tjenester gjennom det nye medlemssystemet.

#Medlemsregister #Medlemsregisterforpasientogpårørendeforening

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

IBM

Selskapet
Om oss
Blogg
Kontakt oss
Org.nr.: 990 958 971
Kontakt oss
logo-vopps.png
icon-fb.png
icon-tw.png
icon-insta.png