Søk
  • Jens Christian Bang

TFS (TEKNISKE FORENINGERS SERVICEKONTOR) HAR VALGT MEDLEMSREGISTER CHOOTekniske Foreningers Servicekontor AS leverer administrasjonstjenester til ni forskjellige foreninger. Dette er tjenester som: medlemsservice, styrearbeid, operativ ledelse, økonomi, prosjektledelse, salg og marketing, hjemmesider, sosiale medier og kursvikrsomhet.

Foreningene som driftes av TFS er: Kranteknisk forening, Norges bygg- og eiendomsforening, Norsk Forening for Vedlikehold, Norsk Kompetanse Register, Quality Norway, Tavleforeningen, Brannfaglig Fellesorganisasjon, Kosar Kompetansesenter for arbeidsutstyr og Norsk Sertifisering.

Denne leveransen blir den største initielle leveransen av Choo så langt.

Les hele bloggen "TFS har valgt Choo som kurs- og påmeldingssystem" på medlemssystem.com

#Medlemsregister #Medlemsregisterforstoreorganisasjoner

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

IBM

Selskapet
Om oss
Blogg
Kontakt oss
Org.nr.: 990 958 971
Kontakt oss
logo-vopps.png
icon-fb.png
icon-tw.png
icon-insta.png