Søk
  • Jens Christian Bang

Organisasjonsarbeid gir prestisje hos arbeidsgivere!I Norge har vi en i bygget kultur for aktiv deltakelse i samfunnet gjennom både dugnader og organisasjonsarbeid. Det er mer enn 5 millioner organisasjonsmedlemmer i Norge – altså flere enn det er innbyggere! Organisasjonsarbeid handler ikke bare om å gi, det handler også om å få. Gjennom tunge verv i organisasjoner får du styrket egen kompetanse og relevans. Det er spesielt 2 elementer som gir prestisje hos arbeidsgivere:

1. Det viser at du kan engasjere deg i ditt arbeid. 2. Det viser at du kan håndtere mange ting på en gang. At du har struktur.

Det ligger en egent produktivitetsgevinst i samfunnet gjennom at så mange deltar i frivillig arbeid. Gjennom verv i frivillige organisasjoner sørger vi for et positivt bidrag til den totale arbeidskapasiteten i landet. Dette gjør oss mer effektive og produktive enn andre nasjoner og det bidrar positivt til Norges Brutto Nasjonalprodukt.

Tunge verv i organisasjoner gir en betydelig fordel i forhold til arbeidsgivere. Dersom du har et engasjement for et spesielt tema og deltar aktivt i organisasjonsarbeid knyttet til dette viser det en arbeidsgiver at du har arbeidskapasitet og vilje, og at du evner å holde «mange baller i luften». Dette gir betydelige fortrinn i en arbeidssøker prosess. I tillegg er organisasjonsarbeid en perfekt arena for å møte andre mennesker og å bygge relasjoner!

#OrganisasjonsmedlemmeriNorge

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

IBM

Selskapet
Om oss
Blogg
Kontakt oss
Org.nr.: 990 958 971
Kontakt oss
logo-vopps.png
icon-fb.png
icon-tw.png
icon-insta.png