Søk
  • Jens Christian Bang

JUVO LANSERINGAlready On har jobbet med medlemsorganisasjoner i over syv år. Vi har levert alt fra webportaler til medlemssystemer og avanserte applikasjoner for å hjelpe organisasjoner med å digitaliseres. Behovene til medlemsorganisasjoner i Norge endrer seg og vi ser et behov hos våre kunder for å tilrettelegge arbeidet i lokalforeningene. Dette er bakgrunnen for at vi har lagd Juvo.

Juvo er ikke for bare for medlemsorganisasjonene, men først og fremst for medlemmene.

Vi lanserte Juvo medlemsarena i Mai 2017, og delte også en del tanker om teknologi og trender. Med denne appen ønsker vi at medlemmene selv skal være med å bidra mer i organisasjonen og skape et større samhold og engasjement i lokalmiljøet.

Vi analyserte medlemmets plass i organisasjoner og kom vi frem til disse punktene:

• Hvordan ber et medlem om hjelp? • Hvilke muligheter har et medlem å være anonym? • Hvor mye samhørigheten finnes i organisasjonen? • Hva gir organisasjonen medlemmet?

Ved å bruke Juvo gir man medlemmet mulighet til å stille spørsmål og kunne snakke om temaer der man kan velge å være anonym eller ikke. For å skape samhørighet er det viktig at alle kan snakke på samme plattform som er begrenset til kun din organisasjon. Der har du mulighet til å møtes, spørre om hjelp, invitere til kurs og konferanser eller kunne prate om forskjellige temaer. Vi så også et felles problem hos mange organisasjoner, å sitte med et verv er mere administrativt arbeid enn faktisk å bidra positivt og jobbe ut mot medlemmene.

Vi er i toppen av verden når det kommer til å ha en smarttelefon og blant de over 15 år er det 90% av oss som har en.

Derfor mener vi å lage en app, i tillegg til de andre sosiale mediene en organisasjon har, vil være fremtiden.


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

IBM

Selskapet
Om oss
Blogg
Kontakt oss
Org.nr.: 990 958 971
Kontakt oss
logo-vopps.png
icon-fb.png
icon-tw.png
icon-insta.png