Søk
  • Jens Christian Bang

Norsk Kolonihageforbundet er i gang med Choo medlemsregister for foreningerI juni gikk Kolonihageforbundet (NKHF) live med vårt medlemsregister for foreninger. I utgangspunktet hadde NKHF et utdatert system som ikke hadde alle nødvendige funksjoner. Systemet som ble brukt, førte til mange manuelle prosesser.


Hovedmålet med Choo medlemsregister er å ha et mer automatisk system for søkere som står i kø og venter på en hytte. Automatiseringen hjelper både søkeren og ansatte i Kolonihageforbundet. Søkeren får nå en lettere prosess med å registrere, betale og se sin plass i køen. Samtidig gjøre det enklere for ansatte å håndtere salgsprosessen for hyttene.

CHOO medlemsregister for foreningen NKHF er et tilpasset og komplekst, men enkelt medlemsregister å bruke for deres forening som inkluderer:

• ventelisteadministrasjon; • fakturaer; • hytter til salgsadministrasjon; • kommunikasjon.

Den første og en av de viktigste oppgavene her var å gjøre systemet så brukervennlig som mulig, slik at alle medlemmer av NKHF kunne forstå det enkelt. Dette er hvor vi jobbet sammen for å komme opp med det mest brukervennlige medlemsregisteret. De kjenner sine brukere veldig godt og hva slags forvirring de kan få. Vi, på den andre siden, vet de nyeste UX / UI-trendene og hvordan få et komplekst system virke enkelt for brukeren.

Under kundeprøving var prosjektleder til stedet sammen med Kolonihageforeningen og hjalp til med testing og opplæring, noe som var veldig nyttig for foreningen. Etter at kundetestingen var ferdig og systemet ble godkjent, gikk vi live 04.05.17.

Already On er takknemlige for at klienten var en stor del av teamet å aktivt involvert i prosjektet. Vi er sikre på at vårt medlemsregister gjør arbeidet til NKHF enklere og mer effektivt.

#Enkeltmedlemsregister #Medlemsregister

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

IBM

Selskapet
Om oss
Blogg
Kontakt oss
Org.nr.: 990 958 971
Kontakt oss
logo-vopps.png
icon-fb.png
icon-tw.png
icon-insta.png