Søk
  • Jens Christian Bang

SKYPE-MØTE HOS TFS OM NY APP TIL MEDLEMSREGISTERETKommunikasjonen går lett i TFSs møterom der vi fra tre lokasjoner prater med hverandre som om vi var i samme rom. Vi deler skjerm og kommuniserer uanstrengt.

Fra Kiev ser vi vår forretningsanalytiker Kate og fra Sumy deltar hele utviklings-teamet med prosjektleder Daria i spissen.

Already On har jobbet tett med utviklings-team fra Ukraina siden 2010. Samarbeidet baseres på felles bedriftskultur som går på tvers av geografi og nasjonale ulikheter. «I dag opplever vi hverandre som kollegaer som løser utfordringer i sammen. Vi har felles kompetansesamlinger og sosiale samlinger både i Ukraina og Norge. Flere av våre kunder har også deltatt i arbeidsmøter til stede i Sumy, Ukraina», sier Jens Christian Bang i Already On.

Vil du vite mer om Choo medlemsregister, kontakt oss.

#Choo #Medlemsregister #Medlemssystem #Tips #Utvikling

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

IBM

Selskapet
Om oss
Blogg
Kontakt oss
Org.nr.: 990 958 971
Kontakt oss
logo-vopps.png
icon-fb.png
icon-tw.png
icon-insta.png