Søk
  • Jens Christian Bang

ESTIMA DIGITALISERER MED CHOO CRMEstima har valgt Already On som sin partner! Choo i Skyen blir CRM løsning og digitaliseringsplattformen. Estima ser store muligheter med denne plattformen. Plattformen skal støtte alle prosessene fra bestilling til oppdragsgjennomføring til utfakturering for Estima og deres medlemmer.

Estima er en landsdekkende takseringskjede som leverer takseringsrapporter og andre tjenster relatert til bygg og anlegg. Kjeden er bransjens største og tar ansvar i forhold til å levere standariserte og kvalitetssikrede rapporter nasjonalt.

Fredag 15.12.17 ble det gjennomført oppstartsmøte sammen der vi gjennomgikk hovedfunksjonene.

Daglig leder Henning Møllerløkken sier «Jeg opplever at Already On ser oppsidene og forretningsideen til Estima, og har en ideell CRM løsning, kompetanse og erfaring for å bidra til å realisere Estimas muligheter og utfordringer!»

Les mer om Choo CRM!


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

IBM

Selskapet
Om oss
Blogg
Kontakt oss
Org.nr.: 990 958 971
Kontakt oss
logo-vopps.png
icon-fb.png
icon-tw.png
icon-insta.png