Søk
  • Jens Christian Bang

Hva er felles mellom fersk morgenmelk og vellykket forretningsutvikling?


Norge! Et fantastisk land med eviggrønne skoger, høye fjell, vakre fjorder og snille folk. Selv er jeg fra Ukraina, men har jeg jobbet i Norge i seks år. Jeg ble umiddelbart forelsket i dette landet og betrakter det som mitt andre hjemland.


I Norge jobbet jeg som leder på et meiermottak. Det var alt fra små til store, men også fullt ut robotiserte gårder. Jeg ble alltid overrasket over nordmenns ønske om konstant forbedring av kvalitet og høy produktivitet. I dag blir nesten alle prosessene på gårdene automatisert, kyr melkes av roboter, og gårder styres av en enkelt datamaskin, eller til og med applikasjoner fra en smarttelefon.

Videre observerte jeg at i Norge gikk ikke bare landbruket over til bruk av digital teknologi og innovative løsninger, men øvrige bransjer og bedrifter, ja faktisk hele landets økonomi.

Alle selskaper i Norge - fra de minste bedriftene til de store industrielle gigantene - bruker høykvalitets programvare i sitt arbeid, som hjelper å utvikle forretninger og øke profittene.

Mange norske og internasjonale programvare- og utviklingsleverandører er representert på det digitale markedet her til lands. Et av de beste selskapene er Already On, selskapet hvor jeg har blitt ansatt som Client Success Manager. Jeg fikk jobben fordi jeg har et brennende engasjement for service og det å ivareta våre kunders suksess gjennom å tilby dem de beste løsningene og markedets aller beste oppfølging og support. Det er her jeg kommer inn.

Løsningene Already On tilbyr er av høy kvalitet og ytelse. Jeg har fra dag en av fått se fra innsiden hvor hardt og uselviskt alle jobber i dette selskapet for å nå målet. Already On utvikler og forbedrer sine produkter og tjenester kontinuerlig, noe som gjør at kundene kan realisere sine ideer i virksomheten og få mer profitt.

En viktig oppgave som Client Succes Manager er å lytte til kundene, understøtte og hjelpe dem med å oppnå best mulig resultat, godt hjulpet av Already On sine produkter og tjenester. Min hovedrolle er å være en brobygger mellom kunden og selskapet, formidle alle spesifikasjoner og ideer fra kunden til utvikleree og våre tekniske team. Gjernnom min tid i Norge har jeg lært å alltid være ansvarlig og forpliktet til det arbeidet jeg gjør. Derfor jobber jeg i Already On. Her får jeg muligheten til fullt ut å realisere ferdighetene jeg har tilegnet meg.

Basert på min tidligere arbeidserfaring, kan jeg med sikkerhet konstantere at det er en god sammenheng mellom et ferskt glass melk og utviklingen av virksomheten. For å produsere melk trenger man mange stadier av omhyggelig kvalitetsarbeid, hvor mange mennesker, utstyr og programvare er involvert.

Dette gjelder også for enhver gren av økonomien. Derfor, for å få de beste resultatene, trenger vi et sammenhengende lag av profesjonelle og høyteknologiske digitale utviklinger som vil bidra til å realisere prosjekter av forskjellige skala. Jeg er trygg på og veldig motivert til å bidra til betydelig suksess for våre eksisterende og kommende kunder.


0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

IBM

Selskapet
Om oss
Blogg
Kontakt oss
Org.nr.: 990 958 971
Kontakt oss
logo-vopps.png
icon-fb.png
icon-tw.png
icon-insta.png