Søk
  • Jens Christian Bang

4 GRUNNER TIL Å IKKE VELGE ALREADY ONTid er uten tvil vår mest verdifulle ressurs. Derfor prøver vi å håndtere den effektivt. Vi verdsetter vår tid og ønsker ikke å kaste bort din. Vår erfaring viser at de mest fruktbare samarbeidene blir mulig hvis begge sider (klient og prosjektteam) er i stand til å håndtere forventningene riktig. Så nå ønsker vi å gi deg klare forventninger.

Hvis du ser etter en profesjonell partner for å utvikle et nytt medlemsregister eller webutvikling generelt, vennligst bruk 5 minutter på å lese denne artikkelen.

Already On er nok ingen god partner for deg hvis du er enig i noen av de følgende utsagnene.


1. DU ER FORNØYD MED DAGENS MENGDE MEDLEMMER OG KUNDER.

I 20 år har vi jobbet med å hjelpe kunder til å nå sine strategiske mål, dette kan være kundevekst eller bedret lønnsomhet for å sikre organisasjonen en bærekraftig utvikling. For medlemsorganisasjoner utvikler vi egendefinerte funksjoner. Medlemmer er ikke fornøyd med kun noen få møter i året. De ønsker å enkelt kunne komme i kontakt med andre medlemmer og å utnytte sitt medlemskap så mye som mulig. I 2017 lanserer vi vårt nye produkt Juvo medlemsarena, som virkelig er i stand til å ta medlemslojaliteten til nye høyder.


2. DU ØNSKER IKKE Å BRUKE ENGELSK I FORRETNINGSMESSIGE PROBLEMSTILLINGER.

Already On og våre kunder ser mange fordeler av å arbeide i et multinasjonalt miljø. Våre prosjekledere, forretningsanalytikere og utviklere er høyt kvalifiserte og erfarne spesialister som snakker engelsk. Det kan virke som en barriere for enkelte kunder, men når vi begynner å bli bedre kjent med hverandre innser kundene ofte at det ikke er en barriere i det hele tatt. I tillegg er våre norske medarbeidere alltid der for å hjelpe deg om noe er vanskelig å forklare.


3. DU HAR IKKE TRO PÅ NY TEKNOLOGI I DIN BRANSJE.

I dag ser vi at man har to valg: å beundre selskaper som aktivt bruker disruptiv innovasjon og som når suksess (for eksempel App Store, uber, Airbnb) eller bli en av dem. Som en erfaren digital partner gir Already On full teknisk støtte for å realisere selv dine modigste ideer.


4. DU ØNSKER IKKE Å INVESTERE TID.

Viljen til å investere egen tid for å delta i utviklingen nye digitale løsning må finnes. Organisasjoner som bestiller vår tjeneste bør ha en klar formening om resultatene de ønsker eller være villige til å diskutere det åpent med oss. Det er også svært viktig at produkteieren (klient) er involvert i prosjektet gjennom alle fasene. Selv ikke den beste business analytikeren kan erstatte produkteier helt. Kun grundig kommunikasjon og respekt for tid kan gi virkelig fantastiske resultater.

Vi kan gjøre store ting sammen. Vi er klare for det og synes det er inspirerende. Hvis du føler det samme, ring oss (+47 21 42 06 00).

Uansett hvilket prosjekt vi kommer til å jobbe sammen med (utvikle medlemsregister eller webutvikling) garanterer vi at du vil bli fornøyd med vår tjeneste!

#AlreadyOn #Medlemsregister

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

IBM

Selskapet
Om oss
Blogg
Kontakt oss
Org.nr.: 990 958 971
Kontakt oss
logo-vopps.png
icon-fb.png
icon-tw.png
icon-insta.png