Søk
  • Jens Christian Bang

Digitaliseringspådden med Computerworld på lagetComputerworld

Computerworld er it-bladet for den norske it-sektoren og har vært utgitt siden 1983. De har både 10 utgivelser i året og cw.no der det daglig kommer ut it-stoff. Nå har Computerworld og Already On startet samarbeid om podcast-kanalen Digitaliseringspådden.


Digitaliseringspådden

Samfunnet digitaliseres på alle fronter, og mange temaer må diskuteres. I hver episode får vi besøk av gjester som har spisskompetanse på sitt felt og som gir sine syn på utviklingen. Intervjuene varer fra 30 til 60 minutter og gir et mer personlig kjennskap til gjesten personlig og hans eller hennes kunnskapsområde.

Programlederne er Dag Rustad og Jens Christian Bang som jobber i Already On. De jobber med applikasjonsutvikling og digitalisering og er engasjerte rundt kunstig intelligens (AI), personvern (GDPR) og hi-tech.

Fra telefonen kan du spille av Digitaliseringspådden fra Spotify, Itunes eller andre podcast-spillere. Søk på "Digitaliseringspådden".

Fra PC kan du spille av her:0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

IBM

Selskapet
Om oss
Blogg
Kontakt oss
Org.nr.: 990 958 971
Kontakt oss
logo-vopps.png
icon-fb.png
icon-tw.png
icon-insta.png