Søk
  • Jens Christian Bang

Ledig stilling som trainee Digitaliseringsleder / Forretningsutvikler

Er du genuint opptatt av innovasjon og teknologi? Da er du kanskje en av våre nye Digitaliseringsledere / Forretningsutviklere som realiserer våre kunders digitaliseringsambisjoner.


Vi søker trainee som vil være med å utvikle Already On videre ved å bidra med din kompetanse, ærlighet og gode humør.


Vi tør å tenke annerledes. Vi skal være modige og kompetente i vår tilnærming og valg av løsninger. Vi er genuint ærlige og våre kunder skal oppleve at de får levert og implementert mer enn forventet. Vi er opptatt av frihet og selvstendighet. Det er resultatene som teller og de kommer med arbeidsformen som er optimal for deg og i samsvar med etablerte metoder.

Sammen med våre kunder setter vi sammen smidige team. Som digitaliseringsleder jobber du tett med vårt Offshore team som designer og utvikler den teknologien som skal gi smart automatisering av prosesser hos våre kunder. Du vil ha ansvaret for å utforme prosjekter og gjennomføre leveranser til våre kunder. Du må evne å sette deg inn i kundens digitaliseringsstrategi og plan, samt utforme og lede den.


Du blir en del av et nytenkende miljø som gjør alt for sine kunder. Du har et brennende engasjement for teknologi og drives av å skape. Vi ser for oss at du imponerer våre kunder med gjennomtenkte løsninger, som gir våre kunder optimal effekt av sin digitaliseringsinvestering. Du har med deg et sterkt team av UX-designere, prosjektledere og utviklere.


Vi ser for oss at rett kandidat har høyere utdanning innenfor områdene IT Ingeniør/Design/ Kommunikasjon/Brukeropplevelse, eller har deltatt i eller leder digitaliseringsprosjekter i privat eller offentlig sektor. Du liker å arbeide i grensesnittet Brukeropplevelse/ Interaksjonsdesign, produkteier og utvikler. Du har god kjennskap til testledelse/KANBAN/Lean/Sprint Scrum/andre agile prosjektmetodikker. Du har god forretningsforståelse, gode og tydelige prosesslederegenskaper, og solid kjennskap til metoder for å løse utfordringer. Du bør ha erfaring med forretningsutvikling, digitalisering og/eller organisasjonsutvikling.


Du har en brennende interesse for teknologi / digitaliseringstrender og hvordan det påvirker samfunnet generelt, og arbeidsdagen spesielt. Du har også et godt øye for brukervennlige og intuitive IT tjenester. Vi søker etter deg som er svært selvstendig, og som trives i prosjektsamarbeid med våre kunder.


Hos oss jobber du selvstendig, og får jobbe med kompetente medarbeidere. Vi er et miljø som ønsker å være litt annerledes gjennom vår kompetanse og tilnærming til markedet og leveranser. Vi er opptatt av kompetansebygging og tilrettelegger for dette, og tilbyr konkurransedyktige betingelser for de rette kandidater! Vi holder til i kreative lokaler på Lysaker, med kort gangavstand fra kollektivtransport.


Vi vil vurderes søknader fortløpende. Dersom dette høres interessant ut håper vi å høre fra deg. Har du spørsmål nøl ikke med å ta kontakt med Stig på telefon 920 45 108 eller se@alreadyon.com.0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

IBM

Selskapet
Om oss
Blogg
Kontakt oss
Org.nr.: 990 958 971
Kontakt oss
logo-vopps.png
icon-fb.png
icon-tw.png
icon-insta.png