Søk
  • Jens Christian Bang

Live-sending: Digitalmarkedsføring er bedriftskultur

Oppdatert: 12. mai 2019

Hvordan lykkes i et internasjonalt marked og hva er egentlig den nye markedsfilosofien "The fly wheel"? Gjestene er Anne Gretland fra FotoWare og Jon Jahren fra Microsoft. Flere medlemmer av det nye nettverket TechMarketing var til stede som publikum. 

Fra v. Dag Rustad, Jon Jahren, Anne Gretland og Jens Christian Bang

Du kan kan også spille av denne podcasten fra Spotify, Itunes eller andre podcast-spillere. Søk på "Digitaliseringspådden". Når du har funnet den kan du trykk abonner eller subscribe, så vil du få høre om alle kommende Digitaliseringspådder. Trykk på "Subscribe" eller "Abonner" så får du melding hver gang det kommer en ny episode.


TechMarketing, som var til stede, er et helt nystartet nettverk for markedsførere som jobber B2B med komplekse salgsprosesser og teknologi. Sammen skal vi øke vår kompetanse, utfordre og inspirere og ikke minst, ha det gøy. Gjennom nettverkstreff og workshops skal vi finne gode løsninger på hvordan vi kan bli enda bedre markedsførere i et marked som preges av komplekse salgsprosesser, og det siste innen teknologi. Link til TechMarketing Facebook gruppe: https://www.facebook.com/groups/303143587271518/ Neste nettverkstreff er 14. juni i Microsoft sine nye lokaler i Barcode


Vil du lære mer om digitalisering kan du laste ned Digitaliseringsguiden som inneholder:

  • Ulike former for innovasjon i forbindelse med digitalisering

  • Hvordan digitalisering kan brukes som en ressurs

  • Om organisasjoner og digital modenhent.

På en halvtime får du satt deg inn i uttrykk og enkle metoder.

0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

IBM

Selskapet
Om oss
Blogg
Kontakt oss
Org.nr.: 990 958 971
Kontakt oss
logo-vopps.png
icon-fb.png
icon-tw.png
icon-insta.png