En lønn å leve av

Skuespiller- og danseralliansen

airbook
skuda logo
picture

Kundeansvarlig

Jens Christian Bang

phone

920 55 411

Kunde

Skuda.no

Bransje

Kunst

Formål

Arbeidsmarkedstiltak

Kunde siden

2012

Utfordringen

Arbeidsmarkedet for utøvende kunstnere er mildt sagt usikkert. Bruk av midlertidige ansettelser og enkeltoppdrag er mer regelen enn unntaket. Uten fast arbeid svekkes sosiale rettigheter, pensjon og andre offentlige trygdeytelser. Med SKUDA slipper denne viktige yrkesgruppen å stå på bar bakke mellom oppdrag. - Gull verdt!

quote symbol

Heia digitalt!
Hundre ansatte + minimal admin

Løsningen

Sammen utviklet vi en løsning som dekker alt fra å ta imot søknader, ordne alt det praktiske med ansettelsesforhold, påmelding og betaling ved arrangement/ workshops ....og mye annet smart. Takket være automatisering av driften, er staben minimal. Kunstnerne styrer sin egen admin via en “Min Side”- løsning, og BankID gir sikker identifikasjon. Alt er selvfølgelig utviklet i et brukervennlig grensesnitt, som intuitive kunstnere elsker.

Kulturdepartementet klapper også

Ikke bare skalerer systemet effektivt, det produserer også data og statistikk som rapporteres tilbake til Kulturdepartementet. - Det gir muligheter for at enda flere kunstnere kan bli ansatt hos SKUDA.

laptop

Mange bedrifter tilbyr sine ansatte gode pensjonsordninger og forsikringer. Det er ofte snakk om goder som har mer å si enn lønnsøkninger. Nå har endelig arbeidsgiverne fått et verktøy som synliggjør verdien av dette for sine ansatte. Det er tidsbesparende for HR, skaper lojalitet til egen arbeidsplass og fremmer rett og slett spareglede. Intet mindre.

quote symbol

Vi jobber praktisk
talt papirløst - løsningen er 100% digital

laptop

Kalender over permisjoner

Permisjonskalenderen gjør det enklere å holde styr på arbeidsdager, sykefravær og feriedager. Den er lett å nagivere blant permisjoner og kan brukes til å planlegge arbeid frem i tid.

Lønnsomt samarbeid

Medlemssystemet SKUDA bruker daglig tilbyr vi også til andre bedrifter som et SaaS-system. Vi har laget og lager fremdeles masse tilleggsfunksjonalitet som kundene våre kan gå sammen og spleise på. På denne måten får de skreddersydde løsninger til en fornuftig penge. Attpåtil sørger vi for kontinuerlige oppdateringer hver måned. For å få vite mer om medlemssystemet vårt (som er mye mer enn bare et medlemssystem), gå inn på medlemssystem.com. 

quote symbol

Å kunne leve av kunsten
er ikke lenger et lotteri

Tilbake til den første case

picture
Innmeld logo

En enkel løsning, men smart nok til at Innmeldt skaffet seg en unik fordel i markedet for pensjonsrådgivning.

Vis meg
arrow