Utvikling

Drift i Skyen

Vi bruker AWS (Amazon Web Services) som sin driftsplattform. Av hensyn til GDPR er brukes driftssentre som er lokalisert i EU-området. Vi foretrekker AWS fordi de kan tilby skalerbare tjenester og container-deployeringstjenester som Kubernetes.

 

Ved bruk av skyløsninger vil kundens løsning raskt kunne skaleres opp eller ned etter behov.

Dette gjør at tidligere tunge og fordyrende investeringskostnader er ikke-eksisterende.  
 

Rådgivning

Samfunnet digitaliseres på alle områder og mange bedrifter trenger hjelp til å komme over til en digitale verden og opp i nettskyen. Digitalisering dreier seg om både effektivisere og utfordre eksisterende markeder.

 

Forretningsrådgivning

Vi har erfaring fra eiendom, handel, energi, finans, frivillighet og offentlig virksomhet. Våre rådgivere er engasjert innen teknologi og digitalisering. Sammen med kunden utformer vi strategien for digitalisering av virksomheten.

 

Tekniske rådgivning

Etter forretningsrådgivningen skal applikasjonen beskrives i en teknisk spesifikasjon. Spesifikasjonen skal beskrive hva som skal utvikles for å dekke kundens behov. Dette gjøres ved skisser og designutkast, senariobeskrivelser og funksjonskrav.

Koding
Applikasjonen kodes av våre erfarne utviklere som setter stor stolthet i sitt fagfelt. Fagområdene innen koding er frontend-utvikling, backend-utvikling og kvalitetssikring.

UX og design
Våre designere og UX-spesialister designer brukergrensesnittet slik at applikasjonen blir enkel å bruke. Fagpersonene er dyktige med å designe grensesnitt både for eksterne kunder og interne ansatte som skal bruke systemet.

Agile prosesser
Representanter fra kunden, utviklere, designere og prosjektleder jobber tett sammen for å skape det beste produktet. Med vår arbeidsmetodikk vil utvidelser eller sprinter gjøres ofte og blir raskt deployert på plattformen. Det tar kort tid fra en beslutning om funksjon er gjort til at den er satt i produksjon.
 

 
 
 
Selskapet
Om oss
Blogg
Kontakt oss
Org.nr.: 990 958 971
logo-nets.png
logo-vopps.png
icon-fb.png
icon-tw.png
icon-insta.png