Kundeopplevelse fra A til O

Å digitalisere det du driver med – er som å slå på lyset

light

Litt om vårt arbeid

Alle våre kunder fått en eventyrlig skalerbarhet gjennom digitalisering av sine tjenester, inkludert en smartness som faktisk forandrer verden littebitt. Eller hva sier du til klimaregnskap, stabil inntekt til kunstnere eller pensjonsrådgivning til hvermannsen. Inspirerende, ikke sant?

Eiendom

I eiendomsbransjen har vi erfart at det er behov for digitalisering av salgsprosessen. Vi har utviklet multi-site løsning for byggmestere og tilvalgs-ehandelsystem for kunder som vil personalisere boligen allerede før den er bygget.

blue geometryreal estate

Organisasjonsstyring

Forening og forbund handler om medlemspleie og ivaretakelse av medlemmenes interesser. Vi tilbyr ferdige skyløsninger for medlemshåndtering. Dette inkluderer styring av medlemskap og abonnenter, fakturering, online og fysisk event-styring med påmelding, betaling og gjennomføring. Les mer her.

geometryteam

Klima og bærekraft

Vi utvikler systemer som bedrifter rundt om i verden bruker for få kontroll over sitt klimaregnskap, rapportering og analyse av miljødata og Corporate Social Responsibility-løsninger.Innenfor bærekraft har vi også laget software som automatiserer prosesser i oppdrettsnæringen ved bruk av AI og undervannskameraer.

klimaorange geometry

Pensjon og forsikring

Innenfor pensjon og forsikring lager vi avanserte beregningsverktøy som gjør beregninger ingen andre i bransjen tilbyr. Dette er både rettet mot bedrifter som ønsker å vise verdien av sine ansattgoder ovenfor sine ansatte, og mot  privatpersoner som ønsker bedre oversikt over egen pensjon.

green geometrypension

HR og kartlegging

Vi lager verktøy for HR-ledelse, samt avanserte personlighetstester som blant annet brukes i ansettelsesprosesser og til kartlegging av menneskelige ressurser på arbeidsplassen.

geometrywoman with laptop
orange quote

Lyst til å sparre litt på dine idéer?

Ta kontakt, så fikser vi kaffen.

Ta kontakt
arrow

Fleksible team til leie

Smidig er vårt mantra. Sånn skal det også være når vi setter sammen et team for deg. Noen ganger skal du bare ha testet en enkel løsning, skrudd litt på en ide eller flytte på et fjell. Vår stab teller per i dag 70, men trenger du bare 1 så får du det også.