E-Handel

De tekniske utfordringene for å realisere en e-handels løsning har blitt mye mindre de siste årene. Velfungerende teknologi og standard løsninger gjør at implementeringstiden er kortet ned betydelig. Sikre og gode løsninger for elektronisk handel gjør at systemet kan etableres raskt for de som skal nå sine eksisterende eller nye kunder.

E-Handel

Innføring i hva du kan gjøre for å sikre et prosjekt.Bestill gratis nå!

Registrert ditt riktige navn.
Legg inn din riktige e-postadresse.
Legg inn ditt riktige mobilnummer.
Legg inn et virkelig foretak.

Ulike E-Business modeller - B2B og B2C

Det finnes en rekke ulike e-business modeller. For at man skal få suksess med netthandelinvesteringen må det arbeides godt med selve forretningsmodellen og målet med prosjektet. Bedrift til Bedrift (B2B) og Bedrift til Forbruker (B2C) er to vidt forskjellige konsepter. Det kan sammenlignes med å etablere en klesbutikk på et kjøpesenter eller etablere ett konsulenthus for prosjektledere. Produktene og tjenestene er svært forskjellige og måten man går til markedet er høyst ulikt. Noen av konseptene er E-innkjøp, E-distribusjon, Nettbutikk, Handlekurv, Kataloger, Portaler, Prissammenligning eller Tilbudsnettsteder.

Konseptet gir også mye av svaret på hvordan man skal adressere slike prosjekter. Alt for ofte utvikles forretningskonseptet parallelt med utviklingsprosjektet.

Hvilken forretningsmodell?

Det viktige er å arbeide grundig med forretningsmodellen sammen med oss slik at vi veldig tydelig identifiserer hva målet med investeringen er. Prosjektet formateres slik at det treffer den definerte målgruppen med de riktige tjenestene og blir vellykket.

e-handelTillit

Tillit er et meget viktig når man implementerer en e handels løsning. Man vil kun lykkes med en løsning hvor kundene ser at de kan gjennomføre netthandel sikkert og hvor de får tillit til at innehaveren er profesjonell og forutsigbar.

E-Business Suksess for Grafill

Grafill arrangerer store konferanser og definerte ett veldig konkret og velformulert behov. De ville selge ulike konferanseprodukter til sine medlemmer via en fullautomatisert e-handelsløsning. Integrert med sitt medlemssystem kan nå medlemmer bestille konferansen via internett.

Produktene er definert i e-handelsløsningen og medlemmene kan se status på alle produktene. Grafill administrerer og fakturerer produktene fra sitt grensesnitt slik at håndteringen av alt sammen er enkelt.10 viktige temaer for e-business

  1. Definer forretningskonseptet. Hvem er kundene våre og hvordan skal vi ha suksess med vår investering.
  2. Etabler en styringsgruppe som kan definere tydelig hvorfor du skal lykkes og hvilke krav dere har til netthandelsløsningen. Inkluder leverandøren i arbeidet.
  3. Skisser skjermbildene på papir og diskuter funksjoner på tegneblokken. Design brukergrensesnittet ut fra de ferdige skissene.
  4. Forbered produkt- og fast innhold
  5. Definer logistikk, fakturering og betaling
  6. Ta hensyn til søkemotoroptimalisering, SEO (Search Engine Optimisation)
  7. Planlegg en marketing mix
  8. Ta hensyn til mobile enheter
  9. Mål respons og forbedre netthandelsløsningen løpende
  10. Jobb løpende med produktinnhold

 

 


 

Vår tilnærming

Already On har erfaring tilbake til 90-tallet med utvikling av komplekse webbaserte applikasjoner og løsninger. Med årene har kostnadene og teknologibarrierene for å realisere våre kunders mål blitt betydelig lavere. Vi er opptatt av at våre kunder gjør gode bestillinger som sikrer suksess for prosjektet. Dette kvalitetssikrer vi gjennom å arbeide med konseptet og teste hvilke effekter dette skal gi for kundens kunde. Vi er opptatt av brukeropplevelse og investerer mye i å ligge i forkant innenfor dette fagområdet. Det «ytre» må fungere like godt som det «indre» for at en løsning skal gi de effekter og realisere de mål som du som kunde er opptatt av.

Hvorfor velge oss

img2Mye kompetanse til fornuftig pris

Vi er en kompetent og LEAN organisasjon med over 20 års erfaring. I vår tjenestesammensetning benyttes offshore-kapasitet til programvareutvikling. Vi har et meget kompetent kjerne-team i Norge og et skalerbart og erfarent utviklingsapparat i Sumy. Dette gir veldig mye utviklingsarbeid til meget konkurransedyktige priser.

img3UX er vårt fag

Vi investerer mye i å utvikle vår kompetanseplattform innenfor design og brukeropplevelse. Vi har en meget sterkt fagledelse rundt UX i Norge og yter rådgivning for definering av målgrupper, budskap, innholdsarkitektur og designrammeverk. I UX-arbeidet benyttes brukertesting som et sentralt verktøy for å sikre brukervennlige applikasjoner.

 

modulFerdige moduler

Vi benytter åpen kildekode-teknologi. Gjennom standard programvare og moderne utviklingsrammeverk har vi utviklet en rekke delapplikasjoner som gjenbrukes i andre prosjekter. For å effektivisere utviklingsarbeidet tilstreber vi å bruke ferdigutviklede komponenter som en del totalprosjektet.

img1Prosjektmetodikk

Vårt utgangspunkt er alltid kundens kunde og hvilke effekter prosjektet skal gi. Vi benytter «Business Analyst» for å sikre at vi har en krystallklar oppfatning av hva som skal utvikles.
Ved hjelp av skisser etablerer vi klarhet i hva som skal oppnås. I første omgang opererer vi med skisser på papir. Senere i prosjektet arbeider vi med elektroniske skisser og brukertester av disse slik at kunden samt kundens kunde og resten av prosjektteamet har en felles oppfatning av hva som skal leveres. Agile Scrum benyttes som prosjektmetodikk i majoriteten av våre prosjekter. Les mer om vår metodikk her.

Ring +47 21 42 06 00 Direkte til kunderådgiver

Klar til å diskutere prosjektet ditt?

KONTAKT OSS!
Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Invalid Input