Kurs og konferansepåmelding

Choo Kurs og Konferanse er et webbasert konferansessystem og påmeldingssystem med fakturering, kortbetaling, billettsalg og nominasjonshåndtering. Ved hjelp av Choo Kurs og Konferanse kan organisasjonen legge til og planlegge aktiviteter, invitere deltakere, få påmeldinger via ”Min side”, registrere og legge ut resultater fra eksamener og prøver, og følge opp deltakerne etter at kurset er avsluttet.

Kurs og konferansepåmelding

Innføring i hva du kan gjøre for å sikre et prosjekt.Bestill gratis nå!

Registrert ditt riktige navn.
Legg inn din riktige e-postadresse.
Legg inn ditt riktige mobilnummer.
Legg inn et virkelig foretak.

Planlegging og invitasjon

I planleggingsfasen vil hovedinformasjonen om aktiviteten bli registrert i Choo Kurs og konferanse. Etter registreringen kan arbeidsoppgaver fordeles til flere medarbeidere. Arbeidsoppgavene vil igjen vises i hver enkelt medarbeiders dashbord i Choo. E-postdialog med foredragsholdere, hoteller og andre bidragsytere på aktiviteten vil bli lagret i Choo Kurs og konferanse.

Invitasjonen til aktiviteten formes i en publiseringseditor med tekster, tabeller, bilder og dokumenter. Når invitasjonen er ferdig, publiseres den til medlemmenes «Min side» eller til en åpen nettside dersom aktiviteten er åpen for alle. Deretter gjøres det et utvalg fra medlemsmassen som skal motta en e-DM. E-DM-en vil inneholde informasjon om aktiviteten og link til invitasjonen der medlemmet kan melde seg på.

 

 mobilechoo

 

Påmelding

For å melde seg på en aktivitet må medlemmene logge seg på ”Min side”. Når medlemmet logger seg på, kommer de inn på en påmeldingsside hvor både obligatorisk informasjon og tilleggsinformasjon registreres. Medlemmene kan også melde seg av fra ”Min side”.
Påmeldinger kan håndteres både automatisk og manuelt, dette velges i oppsettet for den enkelte aktivitet. Med automatisk håndtering vil systemet sende ut påmeldingsbekreftelse, ventelistebekreftelse, avmeldingsbekreftelse og nye tilgjengelige plasser for de som står på venteliste.

Automatisert og manuell dialog med deltagerne til aktiviteten.

 

Betaling

For aktiviteter med deltakeravgift vil medlemmene kunne velge om de vil betale med kredittkort eller få tilsendt faktura. Dette er knyttet til oppsettet for arrangementet. Medlemmer som velger kredittkortbetaling, sendes videre til betalingsløsning. Kortusteder bekrefter betaling overfor Choo, og statusen endres til ”Betalt”. Medlemmer som velger faktura, får den tilsendt gjennom Choo-funksjonen ”Kontingent og betaling”.

 

Etterarbeid

Etter en aktivitet kan arrangøren registrere hvilke påmeldte som deltok. Deltakerne kan få ”Takk for at du deltok på aktiviteten”-e-post med lenke til en enkel spørreundersøkelse. Aktivitetsmedarbeideren har mulighet til å eksportere oppmøtelister som basis for å utstede diplomer og kurs- og konferansebevis.

Foredragsholdere har mulighet til å legge ut presentasjoner og aktivitetsmateriale til deltagerne. Denne informasjonen er tilgjengelig i «Min side».

Choo Kurs og konferanse skal gi medlemmene en god tjeneste for oversikt og påmelding av kurs. I tillegg skal systemet strukturere og effektivisere arbeidet med aktiviteter for medarbeidere som administrerer aktiviteter i organisasjonen. Ta kontakt for å finne ut om Choo Kurs og Konferanse kan løse dine utfordringer!

 

 


 

Vår tilnærming

Already On har erfaring tilbake til 90-tallet med utvikling av komplekse webbaserte applikasjoner og løsninger. Med årene har kostnadene og teknologibarrierene for å realisere våre kunders mål blitt betydelig lavere. Vi er opptatt av at våre kunder gjør gode bestillinger som sikrer suksess for prosjektet. Dette kvalitetssikrer vi gjennom å arbeide med konseptet og teste hvilke effekter dette skal gi for kundens kunde. Vi er opptatt av brukeropplevelse og investerer mye i å ligge i forkant innenfor dette fagområdet. Det «ytre» må fungere like godt som det «indre» for at en løsning skal gi de effekter og realisere de mål som du som kunde er opptatt av.

 

Hvorfor velge oss

 

img2Mye kompetanse til fornuftig pris

Vi er en kompetent og LEAN organisasjon med over 20 års erfaring. I vår tjenestesammensetning benyttes offshore-kapasitet til programvareutvikling. Vi har et meget kompetent kjerne-team i Norge og et skalerbart og erfarent utviklingsapparat i Sumy. Dette gir veldig mye utviklingsarbeid til meget konkurransedyktige priser.

 

img3UX er vårt fag

Vi investerer mye i å utvikle vår kompetanseplattform innenfor design og brukeropplevelse. Vi har en meget sterkt fagledelse rundt UX i Norge og yter rådgivning for definering av målgrupper, budskap, innholdsarkitektur og designrammeverk. I UX-arbeidet benyttes brukertesting som et sentralt verktøy for å sikre brukervennlige applikasjoner.

 

modulFerdige moduler

Vi benytter åpen kildekode-teknologi. Gjennom standard programvare og moderne utviklingsrammeverk har vi utviklet en rekke delapplikasjoner som gjenbrukes i andre prosjekter. For å effektivisere utviklingsarbeidet tilstreber vi å bruke ferdigutviklede komponenter som en del totalprosjektet.

 

img1Prosjektmetodikk

Vårt utgangspunkt er alltid kundens kunde og hvilke effekter prosjektet skal gi. Vi benytter «Business Analyst» for å sikre at vi har en krystallklar oppfatning av hva som skal utvikles.
Ved hjelp av skisser etablerer vi klarhet i hva som skal oppnås. I første omgang opererer vi med skisser på papir. Senere i prosjektet arbeider vi med elektroniske skisser og brukertester av disse slik at kunden samt kundens kunde og resten av prosjektteamet har en felles oppfatning av hva som skal leveres. Agile Scrum benyttes som prosjektmetodikk i majoriteten av våre prosjekter. Les mer om vår metodikk her.

 

Ring +47 21 42 06 00 Direkte til kunderådgiver

Klar til å diskutere prosjektet ditt?

KONTAKT OSS!
Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Invalid Input