November 5, 2023

~ 6 min lesing

Effektiv individregister og skreddersydde organisasjonsstrukturer

Skjermbilde av brukergrensesnittet i Vimeo Livestream-integrasjonen

AO Plattformen representerer en ny æra innen administrasjon av individregister og organisasjonsstrukturer. Den omfattende plattformen gir organisasjoner muligheten til å tilpasse systemene sine etter spesifikke behov og strukturer. I denne bloggposten skal vi utforske AO læringsplattform funksjonalitet knyttet til individregister, organisasjonsenheter og virksomhetsregister. Se demonstrasjon av disse funksjonene.

Individregister: Optimalisert informasjonshåndtering

AO Plattformen fokuserer på å tilby en optimal informasjonshåndtering for deltakere. Individregisteret gir mulighet til å lagre detaljert informasjon om hver deltaker, som kontaktopplysninger, kompetanseområder og interessefelt. Den sømløse integrasjonen av individregisteret med andre plattformfunksjoner gir administratorene verdifull innsikt i deltakernes behov.

Organisasjonsstrukturer: Tilpasning til unike behov

AO Plattform gir organisasjonene fleksibilitet til å tilpasse sin organisasjonsstruktur. Kunder kan definere sitt unike hierarki, noe som gjør det enklere å reflektere organisasjonens faktiske struktur. Denne tilpasningsmuligheten gir administratorer verktøyene de trenger for å opprette og administrere organisasjonsenheter, fremme effektiv ledelse og samarbeid.

Virksomhetsregister med enkel administrasjon

AO Plattform forenkler opprettelse og administrasjon av virksomheter knyttet til organisasjonen. Med oppslag mot Brønnøysundregistrene kan virksomheter opprettes av enkeltpersoner eller administratorer. Dette sikrer nøyaktig og oppdatert informasjon om virksomhetene. Enkel tilgang til virksomhetsregisteret gir et helhetlig bilde av organisasjonens struktur og administrasjon av aktiviteter på tvers av enheter.

Integrasjon med dine eksisterende systemer: Maksimer reffektiviteten

AO Plattformens registerfunksjoner kan enkelt integreres med eksisterende systemer som HRM-systemer, CRM-løsninger, medlemssystemer eller adgangssystemer. Denne sømløse integrasjonen sikrer at organisasjonen har en helhetlig tilnærming til datastyring og effektiv kommunikasjon på tvers av plattformer.

Jens Christian Bang

CEO at Already On

Lær mer om AO

Hvilke funksjoner bør du vite om i et LMS og en læringsplattform?

Funksjoner AO?
arrow
ao lms dame

Siste innlegg