Vi hjelper din virksomhet med kompetansebygging

Velkommen til vårt dedikerte team som er lidenskapelig opptatt av å koble mennesker med læring gjennom AO Plattform. Vi er et sammensveiset fellesskap av eksperter innen rådgivning, produktutvikling og prosjektledelse, dedikert til å levere innovative løsninger for administrasjon, kursproduksjon og læringseffektivitet.

Vi er ikke bare et team; vi er læringsentusiaster. Vi deler våre kunnskaper og erfaringer for å hjelpe kundene våre med å utnytte AO plattformen til sitt fulle potensiale. Enten det er å gi råd om AO-bruk eller å sitte sammen med kundene for å optimalisere deres arbeid med læring og kursadministrasjon, er vårt mål alltid å skape en mer effektiv læringsopplevelse.

lms telefon

Lær mer om AO

Hvilke funksjoner bør du vite om i et LMS og en læringsplattform?

Funksjoner AO?
arrow
ao lms dame

Suksessoppskriften...

Hemmeligheten vår ligger i en dyp forståelse av balansen mellom brukerbehov, teknologisk mulighetsrom og kompetanseutvikling. For å lykkes er det viktig at samspillet mellom disse fungerer. Vi hjelper virksomheter med å forstå kompetansebehov, og hvordan ta i bruk teknologi for å møte behovene.

Treff oss som jobber i Already On

AO-plattformen er utviklet i samarbeid med virksomheter som lever av kompetansebygging

For å møte behovene som oppstår i kompetansebygging hos virksomheter har vi gjort oss mange erfaringer, laget løsninger og funksjoner over tid for å sikre best mulig brukervennlighet for administratorer og brukere.

roadmap

Siden vi begynte vår reise med kompetansebygging har vi utviklet i samarbeid med våre kunder løsninger og tjenester som har blitt brukt til kompetansebygging både intern og eksternt. Ved et strategisk og målrettet fokus på kompetanse har vi satt søkelys på å øke virksomheters måloppnåelse og verdiskapning ved hjelp av riktig verktøy.

Vi har jobbet tvers over bransjer og samlet erfaringer og kompetanse i AO-plattformen for å hjelpe virksomheter med kompetansebygging. Vi hjelper virksomheter med deres mål for kompetanseutvikling og kan dekke nåværende og fremtidige behov for kompetansebygging og kartlegging.  

Økt kompetanse skaper trivsel

Siden 2007 har vi vokst til en gjeng på 70 ansatte, som teller utviklere, designere, teknologer og problemløsere. Med fokus på kompetansebygging øker trivselen blant ledere og ansatte.

jc i digitaliseringspådden
pic 1
123
stig elsfjordstrand
pic
123

Kalkuler din pris

Hva vil AO læringsplattform koste deg? Bruk ett minutt på formål og funksjoner og du får din pris.

Til kalkulator
arrow