May 22, 2023

~ 6 min lesing

Engasjerende webinarer med AO LMS og Læringsplattform

Skjermbilde av brukergrensesnittet i Vimeo Livestream-integrasjonen

Webinarer har blitt et stadig viktigere verktøy for å tilby engasjerende og interaktiv læring. AO LMS (Learning Management System) er en kraftig plattform som er spesielt designet for å optimalisere webinaropplevelsen. Ved å kombinere AO LMS med integrasjonen av Vimeo Livestream, gir vi deltakerne muligheten til å melde seg på arrangementer og delta i strømming av høy kvalitet.

Skap din egen webinar-arena

Denne bloggen utforsker AO LMS og læringsplattform og de mange funksjonene den tilbyr, inkludert gjesteforelesere, studio-innspilling, visning av presentasjoner, Q&A-dialog med deltakerne, chat og polls. Enten du er en kunde, ansatt, medlem eller kundeklubbmedlem, vil AO LMS være den ideelle løsningen for å skape en imponerende hybrid konferanseopplevelse.

Skjermbilde av AO kurskatalog
Din portal med ditt design: Webinarer, kurs og e-læring som dine kunder og ansatte kan delta på.

Oversikt over funksjoner

 1. Studio-innspilling: Med AO LMS kan du spille inn webinaret i et profesjonelt studio, noe som gir en høykvalitetsproduksjon. Dette sikrer at deltakerne får en optimal visuell og lydmessig opplevelse.
 2. Gjesteforelesere: AO LMS gjør det mulig å invitere eksterne eksperter som gjesteforelesere til dine webinarer. Dette gir deltakerne en unik mulighet til å høre fra bransjeledende fagfolk og utvide sin kunnskap.
 3. Visning av Presentasjoner: AO LMS gir deg muligheten til å enkelt vise presentasjoner og delingsmateriale under webinaret. Dette gjør det enkelt for deltakerne å følge med og forstå innholdet.
 4. Interaktivitet med Deltakerne: AO LMS tilbyr en rekke funksjoner for å oppmuntre til dialog og engasjement. Dette inkluderer Q&A, chat og polls, som lar deltakerne aktivt delta i diskusjonen og stille spørsmål.
 5. Påmelding med og uten Betaling: AO LMS gir deg fleksibiliteten til å tilby påmelding til webinarer med forskjellige betalingsalternativer. Enten du ønsker å tilby gratis webinarer eller kommersielle kurs, kan du enkelt administrere påmeldinger og betalinger gjennom plattformen.
 6. Rettighetsstyrt tilgang: AO LMS gir deg muligheten til å styre tilgangen til webinaret basert på deltakernes rettigheter. Dette sikrer at riktig informasjon og opplæring blir levert til de riktige personene.

Det finnes enda flere funksjoner i AO, bestill full tjenestebeskrivelse ved å sende en e-post til post@alreadyon.com med "Tjenestebeskrivelse" i tittelen.

Demo-video om bruk av AO læringsplattform til strømming

For å gi deg en nærmere titt på AO LMS, har vi inkludert en demo-video i denne bloggen. Videoen gir en visuell demonstrasjon av plattformens funksjoner og hvordan den kan brukes til å skape en engasjerende læringsopplevelse.

Kapitler i videoen

00:37 Påmeldingssystemet AO
01:14 Oversikt over strømmingsfunksjoner
01:52 Forbredelse: Opprette kurset i AO
04:12 Forbredelse: Opprette kurset i Vimeo Live Stream
05:18 Forbredelse: Publisere kursinvitasjon fra AO
06:45 Forbredelse: Deltakeren melder seg på
08:39 Sending: Starte kringkastingen
10:08 Sending: Legge på logo
10:45 Sending: Legge på byline
11:26 Sending: Legge til illustrasjon med tekster
12:26 Sending: Starte Chat
13:30 Sending: Starte miniundersøkelse / polls
15:44 Sending: Spørsmål og svar
17:19 Sending: OBS Studio programvare

Strømming av Sykepleierens dag
I tillegg har vi også skrevet en separat blogg der vi deler erfaringer fra kameraføring, miksing av lyd og bilde og strømming ved bruken av AO LMS på "Sykepleierens dag". Denne bloggen gir konkrete eksempler på hvordan AO LMS kan brukes på hybride konferanser og seminarer. Les: Erfaringer med strømming fra en hybrid konferanse.

Hva kan webinarfunksjonen brukes til?

AO Læringsplattform sin webinarfunksjon er en allsidig løsning som kan brukes til en rekke formål. Her er noen av bruksområdene for webinarfunksjonen:

 1. Hybride konferanser: Arranger interaktive konferanser som kombinerer fysisk tilstedeværelse med deltakelse på nettet. Dette gir muligheten til å engasjere både lokale og fjernbaserte deltakere.
 2. Seminarer: Hold informative og interaktive seminarer der du kan presentere og diskutere spesifikke temaer med deltakerne. Bruk funksjoner som Q&A, chat og polls for å oppmuntre til engasjement.
 3. Profesjonelle TV-sendinger: Med AO LMS kan du lage og sende profesjonelle TV-sendinger som gir deg muligheten til å nå ut til et bredt publikum. Du kan lage og dele innhold av høy kvalitet, inkludert presentasjoner, intervjuer, diskusjoner og mer. Denne funksjonen gjør det mulig å skape en imponerende og profesjonell presentasjon som vil engasjere og informere seerne.
 4. Masterclasses: Tilby eksklusive masterclasses ledet av eksperter innen et spesifikt fagområde. Dette gir en unik mulighet for deltakerne til å lære av de beste og få verdifull kunnskap.
 5. Kurs: Lever effektiv e-læring ved å tilby kurs gjennom webinarteknologi. AO LMS gjør det enkelt å opprette og administrere kursmoduler, følge fremgang og evaluere deltakernes prestasjoner.
 6. Produktlanseringer: Bruk webinarteknologi til å presentere og demonstrere nye produkter eller tjenester for potensielle kunder. Dette gir en effektiv plattform for å nå ut til et bredt publikum og svare på spørsmål i sanntid.
 7. Paneldebatter: Organiser paneldebatter der eksperter kan diskutere aktuelle emner og dele sine perspektiver. AO LMS gir deg muligheten til å administrere flere deltakere samtidig og skape en dynamisk og engasjerende diskusjon.
 8. Kundetrening: Tilby opplæring og veiledning til dine kunder gjennom webinarteknologi. Dette kan inkludere opplæring i bruk av produkter, tjenester eller programvare, og hjelper kundene dine med å maksimere verdien av det de har kjøpt.

Konklusjon

AO LMS er den optimale løsningen for å skape engasjerende webinarer og drive effektiv læring. Med funksjoner som gjesteforelesere, studio-innspilling, presentasjonsvisning, dialog med deltakerne gjennom Q&A, chat og polls, påmelding med og uten betaling, og rettighetsstyrt tilgang, tilbyr AO LMS en omfattende plattform for hybrid konferanseopplevelse. Enten du er en kunde, ansatt, medlem eller kundeklubbmedlem, vil AO LMS hjelpe deg med å skape en imponerende læringsopplevelse som gir verdi og kunnskap. Ta en titt på vår demo-video for å se AO LMS i aksjon, og les vår blogg om bruk av AO LMS på "Sykepleierens dag" for konkrete eksempler på anvendelse.

AO gjør det morsomt å strømme webinarer! Vil du vite mer om AO læringsplattform? Kontakt oss på 92055411 eller post@alreadyon.com.

Jens Christian Bang

CEO at Already On

Lær mer om AO

Hvilke funksjoner bør du vite om i et LMS og en læringsplattform?

Funksjoner AO?
arrow
ao lms dame

Siste innlegg