Kom i gang

AO-plattformen er allerede på. Din virksomhet kan ta i bruk fine kompetansefunksjoner i løpet av kort tid. Vi anbefaler imidlertid en workshop for å gjøre deg kjent med plattformens mange muligheter. Det er også viktig at mange fra din virksomhet har eierskap til plattformen slik at implementasjonen blir en suksess.

Vi leverer AO-plattformen til din virksomhet i en enkel prosess. Mange virksomheter ønsker gjerne også tilpasninger og integrasjoner, som vi kan levere gjennom en smidig prosess. Målet med denne prosessen er å skape målbar verdi så tidlig som mulig for virksomheten, noe vi leverer gjennom en kort tilbakemeldingssyklus på eventuell utvikling.

start kompetansereisen i dag

AO kan sette opp styrings- og driftsstrukturen til virksomheten for plattformen. Vi kan tilpasse og optimalisere metodikken i forhold til de rammebetingelser som gjelder for din virksomhet. En rådgiver fra AO bistår med kompetansekartlegging, brukertilganger, integrasjoner og eventuelle tilpasninger i forbindelse med økonomi.

note

Workshop

Dette er arbeidsmøter der alle deltakerne aktivt bidrar til innholdet i workshopen, og jobber sammen med de andre deltakerne for å komme frem til felles visjon. Ved hjelp av diskusjoner og behovsanalyser finne frem til riktige mål, gevinster og KPI-er. Tiltak og gjøremål defineres i disse møtene for å gjøre en riktig installasjon.
I senere arbeidsmøter kan vi gå gjennom status, gjøremål og lignende.

note

Onboarding av systemet:

Igangsetting og konfigurering av AO-plattformen for virksomheten.

note

Onboarding arbeidstakere:

Prosessen med opplæring av arbeidstakere for AO-plattformen. Å forstå mulighetene med plattformen og tilegne seg kunnskapen som er nødvendig for å være så effektiv som mulig i virksomhetens oppgaver.

Kalkuler din pris

Hva vil AO læringsplattform koste deg? Bruk ett minutt på formål og funksjoner og du får din pris.

Til kalkulator
arrow