Teknologi og integrasjoner

Integrasjoner mellom virksomhetens arbeidsverktøy er viktig for å eliminere manuelle prosesser for administrasjon og for å gi en bedre og mer sømløs brukeropplevelse. Integrasjoner gjøres vanligvis gjennom et API (Application Programming Interface).

Et API er en del av en applikasjon som kommuniserer med andre applikasjoner og systemer på en standardisert måte. På denne måten kan systemene dine snakke sammen.

AO-plattformen har et åpent API (Public API) som kan kommunisere med alle andre moderne systemer. Public API gjøre at applikasjoner kan dele data.

kompetansehub

Velg de beste løsningene innen CRM, LMS og IAM fra skyen og knytt dem sammen med AO-plattformen. Åpne API-er og Single Sign-On (SSO) gir verdi til brukerne gjennom enkelhet og brukervennlighet. Det gjør det enkelt å jobbe på tvers av systemer uten å måtte logge inn her og der og kopiere data fra det ene til det andre.

I modellen over ser du hovedfunksjonene i AO-plattformen og eksempler på hva som kan integreres. Plattformen har også en rekke ferdige integrasjoner som er med på å gjøre tjenesten enda bedre. Eksempler på dette er Google Maps, BankID, Vimeo Streaming, SMS gateway og
e-postgateway.

note

Ferdige integrasjoner

Bruk funksjoner fra andre applikasjoner og tjenester gjennom de ferdige integrasjonene i AO-plattformen.

Har du allerede tilgangsstyring for brukerne gjennom Azure AD (Active Directory) eller et IAM (Identity Access Management)? AO-plattformen støtter SSO slik at brukerne ikke blir plaget med flere innlogginger og enda flere passord.

note

Single sign-on

La brukerne dine blir logget inn automatisk fra et annet system du har fra før.

Har du allerede en webportal, en markedsplass eller et intranett du ønsker å bruke til å publisere kurs og kompetanseaktiviteter? Med AO-plattformens åpne API kan man enkelt koble opp nettsiden sin til plattformen og hente ut kursinformasjon.

note

Public API

Del kursinformasjon fra AO-plattformen til andre nettsteder gjennom vårt åpne API.

dnbtieto evrywordpress logophenixid logolink mobilityjoomla logodrupal logopoweroffice
brønnøysundregisterenevipps logobankid logobrønnøysundregisterenegoogle maps logovisma logostripe logosparkpost logooffice

Lær mer om AO

Hvilke funksjoner bør du vite om i et LMS og en læringsplattform?

Funksjoner AO?
arrow
ao lms dame