Vi utvikler «hårete apps» i skyen,

levert med agil metodikk for

ambisiøse kunder

Hvem er vi?

Already On er en teknologisterk organisasjon på 70 personer. Med konsulenter innen utvikling, drift, design og prosjektledelse, i Norge og Ukraina, er vi konkurransedyktige i alle våre leveranser.

Vi er:

 • Kompetente

 • Modige

 • Ærlige

 • Annerledes

Hvilke applikasjoner utvikler vi?

 • Automatisering av salg
  Komplekse handler foregår stadig oftere på nett. Vi har utviklet flere systemer der forbrukerne selv kan konfigurere, bestille og betale for produktet eller tjenesten elektronisk. Vi har eksempelvis utviklet et tilvalgssystem for nye boliger.

   

 • Selvbetjent kundeside
  Både kunder og leverandører finner det tidsbesparende og formålstjenlig med selvbetjente løsninger. Vi tilbyr løsninger der kunder kan se og oppdatere sine egne data, godkjenne GDPR-erklæringer, gjøre bestillinger og følge med på logistikk-statuser. Et eksempel er en min side der ansatte registrerer arbeidsoppdrag og videreutdannelse.

   

 • AI og algoritmer
  Behovet for digitalisert eksperthjelp er økende. Denne typen systemer tar imot beregningsgrunnlag fra sluttbruker eller andre systemer og presenterer et systematisert resultatet. Eksempler på dette kan være pensjonsberegninger, CO2-utslipp eller et anbefalt produkt for sluttbruker.

   

 • Kurs og konferansesystemer
  Et kurs og konferansesystem automatiserer prosessene rundt invitasjon, påmelding og betaling av kurs og konferanseplasser. Våre kurs og konferansesystemer benyttes daglig av en rekke kursarrangører.
   

 • Datahub
  Big data er den viktigste kunnskapsverdien for virksomheter og kan benyttes til et taktisk og strategisk styringsverktøy. En datahub deler, lagrer og analyserer data mellom applikasjoner. På denne måten kan data fra ulike systemer sammenstilles og presenteres på en måte som gir en helhetlig forståelse. Eksempel på datahub er ordre fra en handelsløsning som leveres til både et ERP-system og et analysesystem. 

   

 • Skreddersydde applikasjoner
  I dag er digitalisering en kritisk suksessfaktor for alle virksomheter. Ønskede applikasjoner er ofte komplekse og skal styrke dine konkurransefortrinn. Vi har kompetanse og erfaring til å forstå dine utfordringer og utvikle skreddersydde applikasjoner.

"Vi elsker innovativ teknologi og jobber med åpen kildekode-rammeverk som Node.js, React.js, Elastic Search og Kubernetes."

Kan vi hjelpe deg?

Hvordan gjør vi det?

 

Du som ambisiøse kunde har digitalisering høyt på agendaen. Vår styrke ligger i å prestere sammen med deg i et smidig samarbeid. 

Vi benytter en metodikk som kjennetegnes som «agile» eller «smidig». Dette er en metodikk som gir rom for kontinuerlige endringer i løpet av prosjektet. Suksess oppnås når både leverandør og oppdragsgiver er aktive deltakere i prosjektet.

 

Bli bedre kjent med smidig metodikk på siden
«Hva er agil metodikk?»

 

Trender og kunnskapsdeling

 

Vår misjon er å styrke innovasjon, kunnskap og omstillingstakt i samfunnet med kul digitalisering. Hver uke utgir vi Digitaliseringspådden. I podcasten treffer du professorer, politikere, teknologer og entreprenører som brenner for teknologi.

 

Vi deltar i det som skjer innenfor digitalisering i Norge og verden. Kunnskapen vår deler vi i Digitaliseringspådden og i prosjektene vi gjennomfører med deg.

Digitaliser mer – lev mer!

Selskapet
Om oss
Blogg
Kontakt oss
Org.nr.: 990 958 971
Kontakt oss
logo-vopps.png
icon-fb.png
icon-tw.png
icon-insta.png