• Teaser
  • Already On

    Kompetanse og engasjement

Vi i Already On tilbyr medlemssystemet (medlemsregister) Choo, kundespesifikke webapplikasjoner og nettskytjenester primært til organisasjoner.

Selskapet er norskeid og har historie tilbake til 1995. Already On ble etablert i 2006 av stifterne av webutviklingsselskapet Proffnett as, et selskap som senere ble innfusjonert i Computerland Norge AS. Computerland Norge var en systemintegrator og driftsleverandør som leverte maskinvare, programvare, it-konsulenttjenester, it-drift og applikasjonsutvikling.

Siden Already On ble stiftet, har vi jobbet med de siste forretningsidealene for IT-leveranser, nemlig tjenesteproduksjon utenfor Norge, aktiv bruk av åpen kildekode og utnyttelse av nettskyen. I dag har vi tilgang til over 60 konsulenter innen utvikling, drift, design og prosjektledelse i Ukraina. Dette er konsulenter som jobber med oss her i Norge, og som drifter våre nettskytjenester som fysisk befinner seg i Norge. Denne forretningsformen gjør oss svært fleksible og konkurransedyktige i alle våre leveranser. Bruk av åpen kildekode og utnyttelse av nettskytjenester hjelper oss også til å være kostnadseffektive, noe som vi igjen kan gi tilbake til våre kunder gjennom rimelige priser.

 

 

Se vårt kontor i Sumy

Jens Christian

Kontakt
Kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål om hvordan vi jobber eller om våre produkter. Vi hører gjerne fra deg.

Already On As

Ullern allé 6
0381 Oslo

Telefon: +47 21 42 06 00

E-mail: post(krøllalfa)alreadyon.com
Organisasjonsnummer: 990 958 971