June 12, 2024

~ 6 min lesing

Hvordan kan du administrere e-læring?

Skjermbilde av brukergrensesnittet i Vimeo Livestream-integrasjonen

Har du kommet i gang med e-læring? E-læring er 40-60% mindre tidkrevende enn tradisjonell læring for virksomheter. Se hvordan du kan administrere e-læring med AO læringsplattform.

Se  demo av hvordan du håndterer e-læring

En av de mest verdifulle funksjonene i AO er dens evne til å håndtere e-læring foren stor gruppe individer. Dette betyr at du kan opprette enkle påmeldingssider for e-læringskurs og koble e-læringsmateriale sammen med AO gjennom integrasjon med SCORM Cloud.

I denne videoen viser vi hvordan du kan dra nytte av AO og SCORM Cloud i samspill:

  • Kursadministrator kan enkelt opprette en påmeldingsside for e-læring i AO.
  • Kursadministrator kan knytte e-læringsmateriale til AO ved hjelp av en e-læringskurs-ID i SCORM Cloud.
  • Kursadministrator har muligheten til å tilpasse innstillingene for e-læringsaktiviteten.
  • Kursadministrator kan publisere påmeldingen til en definert målgruppe blant ansatte, kunder eller medlemmer. Invitasjoner sendes ut via e-post direkte fra AO, og kun de som tilhører målgruppen, kan melde seg på.
  • Deltakeren kan enkelt se kursbeskrivelsen og melde seg på e-læringskurset på en brukervennlig og sikker måte.
  • Deltakeren kan fullføre e-læringen ved hjelp av SCORM Clouds e-læringsavspiller. Resultatene av e-læringen loggføres i SCORM Cloud, og kursadministrator kan enkelt få tilgang til resultatene, inkludert fullført/ikke fullført, bestått/ikke bestått, tid brukt og poengscore i prosent.
  • Kursadministrator kan registrere i AO at deltakeren har fullført kurset, slik at AO kan generere et kursbevis eller sertifikat.
  • Deltakeren mottar automatisk et kursbevis eller sertifikat, i tillegg til en bekreftelse på at kurset er fullført, direkte fra AO.

Integrasjon som gir en sømløs deltakeropplevelse

AO gir deg muligheten til å lage en sømløs brukergrensesnittopplevelse for deltakerne dine. Gjennom integrasjoner med ansattregistre, HRM-systemer eller CRM-plattformer kan deltakerne enkelt logge seg inn med SSO (Single Sign-On), noe som gir en enkel og problemfri opplevelse.

Design E-læringskurs som engasjerer

Forfatterverktøy som Articulate Rise, Articulate Storyline, Adobe Captivate og Elucidat kan brukes til å lage e-læringskursmateriale. Dette materiale kan lagres som SCORM-pakker eller cmi5 og lastes opp for avspilling i SCORM Cloud.

Effektiv kursadministrasjon

Enten du administrerer opplæring for ansatte, medlemmer eller kunder, gir AO deg trygg og sikker administrasjon. Med funksjonaliteter for målgruppebasert påmelding og overvåkning av fremgang, kan du være sikker på at opplæringen når de riktige menneskene.

Erfaringen for store organisasjoner

For deg som er en del av en større organisasjon med mange deltakere, er AO den ideelle løsningen. Den lar deg effektivt administrere opplæringen og sørge for at den når målene dine.

Finn ut hvordan AO kan hjelpe deg

AO er mer enn bare en læringsplattform - den er din løsning for enkel og effektiv opplæringsadministrasjon og e-læring. Hva venter du på? Utforsk AO og se hvordan den kan hjelpe deg med å nå dine opplæringsmål på en enklere, mer effektiv måte. Kontaktinformasjon: telefon 920 55 411 eller post@alreadyon.com, eller motta et uforpliktende tilbud

Les også: Hvordan fungerer e-læring med Chris Tomkins fra SCORM Cloud
Les også: SCORM Cloud gir AO verdens beste e-læringsmotor

Jens Christian Bang

CEO at Already On

Lær mer om AO

Hvilke funksjoner bør du vite om i et LMS og en læringsplattform?

Funksjoner AO?
arrow
ao lms dame

Siste innlegg