October 13, 2023

2 min lesing

Praktisk endringsledelse med universitetslektor II Stein D. Wesenberg

Skjermbilde av brukergrensesnittet i Vimeo Livestream-integrasjonen

I dagens episode av 'Digitaliseringspådden' har vi den spesielle anledningen til å ha med oss universitetslektor II Stein D. Wesenberg, en anerkjent ekspert på området endringsledelse. Wesenberg, som er forfatteren bak boken 'Praktisk Endringsledelse'

Stein D. Wesenberg på HR-konferansen Peopletech hvor han presenterer boken "Praktisk endringsledelse"

I denne spesielle episoden av 'Digitaliseringspådden' deler universitetslektor II Wesenberg uvurderlige innsikter og praktiske tips, direkte fra sidelinjen av Peopletech-konferansen."

Med en omfattende bakgrunn som foreleser ved NTNU, NHH og NMBU og som daglig leder i TRI Consulting, gir Wesenberg dyp innsikt i endringsledelse for den digitale tidsalderen. Denne episoden gir lytterne konkrete verktøy og råd for å mestre utfordringer knyttet til endringsprosesser.

Vi anbefaler denne podcasten på det sterkeste for HR-fagfolk og ledere som streber etter å navigere suksessfullt i en verden preget av konstant endring og digital transformasjon. Ikke gå glipp av denne muligheten til å lære av en ekspert på området. Opptaket ble gjort under Peopletech-konferansen, og vi er glade for å dele denne verdifulle samtalen med vårt publikum.

Hele boken til Wesenberg finner du her https://www.universitetsforlaget.no/praktisk-endringsledelse

Har du lest "10 trinn for valg av LMS"? Bestill den her!


Jens Christian Bang

CEO at Already On

Lær mer om AO

Hvilke funksjoner bør du vite om i et LMS og en læringsplattform?

Funksjoner AO?
arrow
ao lms dame

Siste innlegg