May 2, 2023

~ 6 min lesing

Effektiv Påmelding og enkel betaling med AO Påmeldingssystem

Skjermbilde av brukergrensesnittet i Vimeo Livestream-integrasjonen

Se hvor enkelt det er å melde seg på et kurs eller en konferanse. AO Påmeldingssystem er den ideelle løsningen for en effektiv påmeldingsprosess og sømløs betaling for ulike typer aktiviteter. Som fakturakanal benyttes EHF, eFaktura, Vipps og trykk og porto.

Påmeldingssystem og kurs- & konferansesystem

AO Påmeldingssystem er en kraftig og brukervennlig løsning som forenkler prosessen med å administrere påmeldinger til ulike aktiviteter. Enten det er fysiske kurs, webinarer, konferanser, seminarer, e-læring eller kundetrening, gir AO Påmeldingssystem deg verktøyene du trenger for å håndtere påmeldinger, samle nødvendig informasjon og foreta sømløs fakturering og betaling. I denne bloggen vil vi utforske funksjonene til AO Påmeldingssystem, betalingsalternativene det tilbyr, samt de ulike typene aktiviteter som kan dra nytte av systemet.

Friksjonsfri og enkel påmelding

AO Påmeldingssystem legger stor vekt på en friksjonsfri og enkel påmeldingsprosess for deltakerne. Ved å tilby en intuitiv og brukervennlig grensesnitt kan deltakerne raskt registrere seg for aktivitetene uten unødvendige hindringer. Samtidig sikrer systemet at tilstrekkelig informasjon samles inn fra deltakerne for å oppfylle dine behov. Dette gjør det mulig å tilpasse påmeldingsskjemaene og samle inn spesifikk informasjon som er relevant for hver aktivitet.

Her kan du se hvor enkelt det er å melde seg på et kurs eller en konferanse

Vil du studere skjermbildene i denne videoen i en PDF? Last den ned PDF-en Enkel påmelding.

Fakturering og betaling i flere formater

AO Påmeldingssystem gir fleksible alternativer for fakturering og betaling. Du kan velge mellom forskjellige fakturaformater som eFaktura, trykk og porto. I tillegg støtter systemet betaling via Vipps og elektronisk handelsformat (EHF). For enkelhets skyld kan arbeidsgiver motta fakturaen direkte i EHF med bestillingsnummer (PO-nummer). Dette forenkler økonomihåndteringen og sikrer at betalinger kan behandles sømløst og effektivt.

Funksjoner i AO Påmeldingssystem

 • Enkel oppsett og administrasjon av påmeldingsaktiviteter.
 • Tilpassede påmeldingsskjemaer for å samle nødvendig informasjon fra deltakerne.
 • Automatiserte påmeldingsbekreftelser og påminnelser via e-post.
 • Mulighet for å legge til flere deltakere samtidig.
 • Administrasjon av påmeldingsstatus og kapasitetskontroll.
 • Flerlagsgodkjenningssystem for påmeldinger som krever godkjenning før deltakelse.
 • Tilgang til en omfattende kursoversikt og deltakerdatabase for enkel oppfølging.

Det finnes enda flere funksjoner i AO Påmeldingssystem, bestill full tjenestebeskrivelse ved å sende en e-post til post@alreadyon.com med "Tjenestebeskrivelse" i tittelen.

Typer aktiviteter for påmelding

AO Påmeldingssystem er en allsidig løsning som støtter en rekke aktiviteter. Noen av de vanlige typene aktiviteter inkluderer:

 1. Fysiske kurs og workshops: Administrer påmeldinger til fysiske arrangementer og workshops der deltakerne kan delta personlig.
 2. Webinarer: Organiser og håndter påmeldinger til interaktive webinarer som lar deltakerne delta på virtuelle presentasjoner og diskusjoner.
 3. Konferanser: Håndter påmeldinger til konferanser som samler et bredt spekter av deltakere og tilbyr et mangfold av presentasjoner og sesjoner.
 4. Seminarer: Administrer påmeldinger til informative seminarer der deltakerne kan lære om spesifikke emner fra eksperter på området.
 5. E-læring: Håndter påmeldinger til nettbaserte e-læringskurs som gir deltakerne muligheten til å lære og utvikle ferdigheter på nettet.
 6. Kundetrening: Administrer påmeldinger til opplæringsøkter for kunder, der de kan lære å bruke produkter eller tjenester mer effektivt.

Konklusjon

AO Påmeldingssystem er den ideelle løsningen for en effektiv påmeldingsprosess og sømløs betaling for ulike typer aktiviteter. Med muligheten for friksjonsfri og enkel påmelding samtidig som man samler inn nødvendig informasjon, er det enkelt å administrere påmeldinger og håndtere deltakerdata. I tillegg gir fleksible fakturerings- og betalingsalternativer som eFaktura, trykk og porto, Vipps og EHF enkelhet og bekvemmelighet for faktureringsprosessen. AO Påmeldingssystem passer for organisasjoner som ønsker å strømlinjeforme påmeldingsprosessen og ha full kontroll over deltakerinformasjonen. Ta kontroll over kurspåmeldingene dine og bygg en effektiv kursportal med AO Påmeldingssystem.

AO gjør det morsomt å ta imot påmeldinger! Vil du vite mer om AO Påmeldingssystem? Kontakt oss på 92055411 eller post@alreadyon.com.

Jens Christian Bang

CEO at Already On

Lær mer om AO

Hvilke funksjoner bør du vite om i et LMS og en læringsplattform?

Funksjoner AO?
arrow
ao lms dame

Siste innlegg