November 28, 2023

~ 6 min lesing

Hva gir "Min side" deg og dine deltakere?

Skjermbilde av brukergrensesnittet i Vimeo Livestream-integrasjonen

Uten en personlig portal kan deltakerne oppleve begrensninger når det gjelder tilgang til skreddersydde kurs og selvstyring av kompetanseutvikling. La oss se hva en dedikert "Min side" gir deltakerne muligheten til i AO.

Se videoen med "Min side" fra AO

Her er fordelen du får med "Min side" i AO

  1. Selvstyre kompetanseutvikling: En "Min side" gir deltakerne verktøyene de trenger for å velge kurs som er relevante for deres faglige behov og karrierevei.
  2. Oversikt over aktiviteter: Deltakerne kan enkelt holde oversikt over påmeldinger, gjennomførte kurs, og kommende arrangementer, noe som gir dem en sentralisert visning av deres læringshistorikk.
  3. Personlig tilpasning: Gjennom en "Min side" kan tilpassede kursanbefalinger og relevant innhold presenteres basert på deltakernes tidligere aktiviteter og interesser.
  4. Enkel administrasjon: Deltakerne kan administrere sin egen profil, oppdatere informasjon og ha kontroll over sine personlige innstillinger, noe som gir en mer effektiv administrasjon av deltakeropplevelsen.
  5. Deltakerengasjement: Muligheten til å tilpasse og kontrollere sin egen læringsreise kan øke deltakernes engasjement og motivasjon for å delta i kurs og aktiviteter.
  6. Personvernkontroll: En dedikert "Min side" gir deltakerne kontroll over sitt personvern, med muligheten til å administrere hvilken informasjon som deles og hvordan den brukes.

Kort sagt, en "Min side" er nøkkelen til å gi deltakerne en personlig, brukervennlig opplevelse som støtter deres individuelle læringsbehov og gir dem muligheten til å ha kontroll over sin kompetanseutvikling.

Min side gir verdi til deltakere, medlemmer og kunder, samtidig som du kan jobbe mer effektivt.

I sum kan fraværet av en "Min side" begrense både deltakernes opplevelse og administrasjonens effektivitet innenfor kursadministrasjon og kompetanseutvikling. Sjekk ut hvordan AO gir en god personlig profilside for dine brukere.

Jens Christian Bang

CEO at Already On

Lær mer om AO

Hvilke funksjoner bør du vite om i et LMS og en læringsplattform?

Funksjoner AO?
arrow
ao lms dame

Siste innlegg