November 29, 2023

~ 6 min lesing

Hvordan sikrer du godt personvern?

Skjermbilde av brukergrensesnittet i Vimeo Livestream-integrasjonen

Manglende personvernfunksjonalitet kan føre til tap av kontroll over personopplysninger, høyere risiko for brudd på personvernregler og redusert tillit til organisasjonen.

Se videoen med hvordan personvern / GDPR ivaretas i AO

Kontroll over egen informasjon

Personvernfunksjonaliteten i AO gir deltakerne kontroll over sin egen informasjon og sikrer at deres personlige data håndteres på en sikker og etterrettelig måte. Dette gir flere fordeler, inkludert:

  1. Selvbestemmelse: Deltakerne har muligheten til å administrere og endre personlig informasjon, slik at den alltid er oppdatert og nøyaktig.
  2. Samtykkeadministrasjon: AO gir deltakerne muligheten til å gi og administrere samtykker, noe som er spesielt viktig med tanke på personvernregelverk som GDPR.
  3. Sikkerhet: Med innebygde sikkerhetstiltak og retningslinjer følger AO beste praksis for personvern, beskytter mot uautorisert tilgang og sikrer trygg behandling av data.
  4. Overholdelse av lover og forskrifter: AO hjelper organisasjoner med å overholde gjeldende lover og forskrifter knyttet til personvern, noe som er særlig relevant i dagens regulerte miljø.
  5. Tillit: En effektiv håndtering av personvern gir deltakerne tillit til plattformen, organisasjonen og behandlingen av deres personlige data.

Samlet sett gir personvernfunksjonaliteten i AO en trygg og transparent opplevelse for deltakerne samtidig som den hjelper organisasjoner med å oppfylle de stadig strengere kravene til personvern og datasikkerhet.

Jens Christian Bang

CEO at Already On

Lær mer om AO

Hvilke funksjoner bør du vite om i et LMS og en læringsplattform?

Funksjoner AO?
arrow
ao lms dame

Siste innlegg